Închide meniul

Nicolae Dică a dezvăluit oferta pe care Mirel Rădoi a avut-o din România: „Eram 90% sigur că va ajunge acolo!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iulie 2022, 12:31

Nicolae Dică a dezvăluit oferta pe care Mirel Rădoi a avut-o din România: „Eram 90% sigur că va ajunge acolo!

Mirel Rădoi a decis să plece de la naţionala României la finalul anului 2021

Mirel Rădoi a fost dorit de Universitatea Craiova | Hepta

Nicolae Dică a dezvăluit oferta pe care Mirel Rădoi a avut-o din România. Fostul selecţioner este liber de contract după ce a decis, în noiembrie 2021, să plece de la echipa naţională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a confirmat faptul că Mirel Rădoi a avut ofertă de la Universitatea Craiova. Imediat după ce Laurenţiu Reghecampf a fost demis, Mihai Rotaru a negociat cu Mirel Rădoi.

Deşi Nicolae Dică a spus că era sigur că va ajunge la Universitatea Craiova, până la urmă Mihai Rotaru a ales să îl pună antrenor pe Laszlo Balint.

Nicolae Dică a dezvăluit oferta pe care Mirel Rădoi a avut-o din România

Aşa am crezut, da, că o să fie acolo. Eram 90% sigur că va ajunge acolo, dar…Eu ştiu de ce n-a ajuns, dar nu pot să spun. Ştiu ce s-a întâmplat, dar poţi să-l întrebi pe el, nu pot să spun„, a spus Nicolae Dică într-o emisiune la orangesport.ro.

Mirel Rădoi aşteaptă oferte să antreneze: „Mi-e dor, vreau la o echipă de club!”

Mirel Rădoi aşteaptă oferte să antreneze. Fostul selecţioner al României nu a exclus, acum două luni, nici posibilitatea de a antrena în România.

Reclamă

„Vom vedea încotro o apuc în noul sezon. Mi-e dor, vreau să antrenez, sper să apară ceva. Dacă nu, continui cu lectura până voi putea pune teoria în practică. Dacă este ceva interesant în Liga 1, de ce nu? Vreau să antrenez o echipă de club. N-aș putea să spun că în străinătate, pentru că atunci s-ar specula că e campionatul României prea slab pentru Rădoi. Edtiția următoare de campionat va fi una interesantă.

Sunt 11-12 echipe care se vor bate pentru cele șase locuri de playoff. Nu aș vrea să vorbesc, pentru că toate echipele au antrenor. Dacă și eu aș fi în situația asta, nu mi-ar conveni nici mie se să vorbească în spatele meu„, a declarat Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi nu mai vrea să audă de FCSB

O singură echipă ar refuza Mirel Rădoi în Liga 1. Pe cea a naşului său, Gigi Becali. Rădoi a explicat de ce exclude posibilitatea de a colabora din nou cu naşul său, Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi a antrenat-o pe FCSB în 2015, dar nu mai are de gând să revină la echipa roş-albastră. Motivul principal, spune fostul selecţioner, este Gigi Becali, care ar decide tot ce se întâmplă la echipă.

„Nu cred la FCSB, a fost deja un episod, nu s-a terminat bine pentru mine și pentru nașul meu. A fost o perioadă în care nu ne-am vorbit, am început să îmbătrânesc, nu mai avem timp să ne împăcăm. Cel mai bine e să ne vedem fiecare de drumul lui. Plus că nașului meu îi place să se implice, iau eu nu sunt de acord cu asta. N-are rost să continuăm un al doilea episod.

Sper ca vara asta să revin. Am tot ezitat că iau echipe care mai aveau 6-7-8 etape și să iau echipe cu tot cu pregătire, cu totul de la zero. N-am o problemă cu România. Vreau ca lucrurile să fie serioase. Nu mă aștept să am un contract pe patru ani, dar nici nu mă aștept să mă dea afară după trei luni”, a transmis Mirel Rădoi.

Recomandări
  • Nicolae Dică a dezvăluit oferta pe care Mirel Rădoi a avut-o din România
  • Rădoi, dorit de Universitatea Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și