Închide meniul

Nicolo Napoli, la un pas de a semna cu o echipă din Serie C! „Pare cel mai potrivit”

Dan Roșu Publicat: 10 decembrie 2023, 18:41

Reclamă
Nicolo Napoli, la un pas de a semna cu o echipă din Serie C! „Pare cel mai potrivit

Nicolo Napoli, la un pas de a semna cu o echipă din Serie C

Nicolo Napoli, într-un meci al lui FC U Craiova - Hepta

Nicolo Napoli e la un pas de a semna cu o echipă din Serie C, din Italia. Antrenorul „de rezervă” al lui Adrian Mititelu e dorit de AC Renate, trupă din liga a treia italiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a antrenat-o de 9 ori pe Universitatea Craiova, Napoli e pregătit de o experienţă în ţara natală, asta chiar dacă a fost pe lista lui Dinamo şi Botoşani, în ultima perioadă.

Nicolo Napoli, la un pas de a semna cu o echipă din Serie C

”Sunt mai multe variante pe biroul conducerii lui Renate. dar profilul care i se pare cel mai potrivit presedintelui clubului este cel al lui Nicolò Napoli, fost antrenor al Craiovei, acum dornic de o nouă experiență în Italia”, au scris cei de la calcionow.it.

În afară de cele nouă mandate de la Craiova, Napoli a mai trecut pe la Astra Giurgiu, Poli Iaşi, în două rânduri, Turnu Severin şi FC Braşov.

Schimb fabulos de replici între Nicolo Napoli şi Adrian Mititelu

A avut loc un schimb fabulos de replici între Nicolo Napoli şi Adrian Mititelu. Antrenorul italian i-a comentat pe reţelele sociale patronului de la FCU Craiova. Dialogul a fost unul memorabil, cu două luni în urmă.

Reclamă

„A fost o dată în Craiova…„, a scris Adrian Mititelu într-o postare de pe Facebook în care a postat rezumatul video a meciului Craiova – CFR Cluj, scor 4-1, din 2009.

Nicolo Napoli a fost unul dintre cei care i-au comentat imediat: „Cu mine antrenor”. Reacţia patronului de la FCU Craiova nu s-a lăsat mult aşteptată. „Atunci chiar erai antrenor, tânăr, entuziast, cu chef de muncă„, a transmis Mititelu.

„Eu sunt mereu cu chef de muncă! Când padrone nu se bagă în echipă”, l-a „taxat” antrenorul italian care a stat în 9 mandate pe banca oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

În cele din urmă, cei doi s-au oprit şi nu au continuat discuţia. „Baftă în continuare„, i-a transmis Nicolo Napoli. „Şi ţie, Nicolo„, i-a răspuns Mititelu.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și