Închide meniul

Schimb fabulos de replici între Nicolo Napoli şi Adrian Mititelu: „Sunt mereu cu chef de muncă, când padrone nu se bagă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 octombrie 2023, 9:36

Reclamă
Schimb fabulos de replici între Nicolo Napoli şi Adrian Mititelu: „Sunt mereu cu chef de muncă, când padrone nu se bagă!

Şoc total la Craiova! Nicolo Napoli negociază cu Adrian Mititelu să revină pentru al 10-lea mandat la echipă

Nicolo Napoli şi Adrian Mititelu / Colaj Hepta

A avut loc un schimb fabulos de replici între Nicolo Napoli şi Adrian Mititelu. Antrenorul italian i-a comentat pe reţelele sociale patronului de la FCU Craiova. Dialogul a fost unul memorabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu nu a găsit antrenor după ce l-a dat afară pe Nicolae Dică. De echipă se ocupă Florin Drăgan şi Paul Răducan, cei care au surprins după înfrângerea cu CFR Cluj. În timp ce unul dintre ei era la conferinţa de presă, celălalt oferea declaraţii la flash-interviu.

Schimb fabulos de replici între Nicolo Napoli şi Adrian Mititelu

FCU Craiova a pierdut ultimele două meciuri din campionat, iar finanţatorul echipei şi-a amintit de perioada în care oltenii se luptau la titlu.

A fost o dată în Craiova…„, a scris Adrian Mititelu într-o postare de pe Facebook în care a postat rezumatul video a meciului Craiova – CFR Cluj, scor 4-1, din 2009.

Nicolo Napoli a fost unul dintre cei care i-au comentat imediat: „Cu mine antrenor”. Reacţia patronului de la FCU Craiova nu s-a lăsat mult aşteptată. „Atunci chiar erai antrenor, tânăr, entuziast, cu chef de muncă„, a transmis Mititelu.

Reclamă

Eu sunt mereu cu chef de muncă! Când padrone nu se bagă în echipă„, l-a „taxat” antrenorul italian care a stat în 9 mandate pe banca oltenilor.

În cele din urmă, cei doi s-au oprit şi nu au continuat discuţia. „Baftă în continuare„, i-a transmis Nicolo Napoli. „Şi ţie, Nicolo„, i-a răspuns Mititelu.

Adrian Mititelu Jr, anunţ despre noul antrenor de la FCU Craiova

Adrian Mititelu Jr a făcut un anunţ despre noul antrenor de la FCU Craiova. Patronul din Bănie a dezvăluit că oltenii vor avea un nou tehnician în scurt timp, însă nu se va hazarda în luarea acestei decizii.

Reclamă 4 / 0/3

Nu o să ne mai hazardăm să alegem un antrenor principal. Deocamdată lucrurile merg destul de bine. Trebuie să avem un antrenor principal în scurt timp, dar nu-l vom aduce de dragul de-al aduce. Trebuie să facem o alegere foarte bună, pentru că până acum ne-am grăbit cu antrenorii.

Nu vârsta definește capacitatea unui antrenor. În SuperLiga, în acest moment, majoritatea fotbaliștilor care au câteva meciuri jucate în SuperLigă și au avut evoluții bune se fac antrenori.

Eu zic că este o lipsă mare de antrneori în fotbalul românesc”, a declarat Adrian Mititelu Jr după victoria cu Dinamo, din urmă cu trei etape.

Nicolo Napoli a fost în România în luna septembrie

Nicolo Napoli a fost în România luna trecută şi au apărut atunci tot mai multe zvonuri că va fi numit din nou antrenor la FCU Craiova. Italianul a stat pe banca oltenilor în alte nouă mandate şi ar putea fi din nou varianta de rezervă a lui Adrian Mititelu.

Chiar dacă patronul alb-albaştrilor a anunţat că nu se pune problema revenirii lui Nicolo Napoli, acesta a fost fotografiat pe aeroport. A fost surprins în timp ce se îmbarca la Bergamo cu direcţia Craiova. Un fost preşedinte al clubului anunţă că vizita lui Nicolo Napoli în Bănie nu are legătură cu fotbalul. Apropiat al italianului, Marcel Iancu asigură că acesta nu revine pe banca echipei aflate pe locul 9 în Liga 1.

Recenta prezență a antrenorului Nicolo Napoli în Craiova si București nu are legătură cu fotbalul craiovean!

Foarte mulți sustinători și suporteri de nădejde ai echipei FC Universitatea Craiova, și implicit ai antrenorului italian Nicolo Napoli, m-au interpelat în privat în legătură cu apariția în spațiul public a unor fotografii postate de suporterii craioveni cu antrenorul italian Nicolo Napoli pe aeroportul din Bergamo, călătorind spre Craiova.

Reclamă

Vizita în Romania, și implicit la Craiova, a vechiului meu prieten și colaborator în fotbal Nicolo Napoli are un scop strict privat. Pentru a nu conturba activitatea fotbalistică și liniștea «conducerii colective» (n.r. -termenul folosit de familia Mititelu), m-am simțit obligat moral și profesional să fac această precizare.

Nicolo Napoli nu este dispus în acest moment să reia colaborarea cu anumite persoane denigratoare din cadrul conducerii colective a echipei FC Universitatea Craiova.

Toate speculațiile sunt generate de fricoși și de persoane interesate direct să-l denigreze pe antrenorul Nicolo Napoli, care, indiferent de părerea lor părtinitoare, are cele mai bune rezultate la echipa FC Universitatea Craiova și un grad foarte ridicat de simpatie în rândul suporterilor fotbalului craiovean. Așadar domnilor, puteți să stați liniștiți!”, a transmis Marcel Iancu, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și