Închide meniul

Nimic din Spania nu trece când ei sunt între buturi! Top portari din La Liga

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 4 noiembrie 2020, 15:29

Nimic din Spania nu trece când ei sunt între buturi! Top portari din La Liga

Jan Oblak nu va fi prezent la Cupa Mondială

Profimedia

Portarii cu adevărat buni de astăzi trebuie să înțeleagă toate aspectele jocului, să dirijeze apărarea și să fie gata să reacționeze la orice situație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unii dintre cei mai buni goalkeeperi din lume își fac astăzi meseria în prima ligă spaniolă. Astfel, să vedem acest top cu cei mai buni cinci portari din La Liga Santander.

1. Jan Oblak

Slovenul Jan Oblak este probabil cel mai bun portar din lume astăzi, sau cel puțin în primii trei. A avut un debut dificil la Atletico Madrid, dar perseverența sa l-a făcut să ajungă în topul poziției de portar.

Ce-l deosebește pe Oblak cu adevărat de alți omologi de-ai săi este poziționarea cu adevărat excelentă care face foarte dificil ca slovenul să încaseze un gol din afara careului.

2. Marc-André ter Stegen

Ter Stegen are un joc de picior mai bun decât o mare parte a jucătorilor de câmp din prima ligă spaniolă. 

Reclamă

Vrea să fie cel mai bun din lume, dar vrea să o facă în stilul său caracteristic, ce uneori dă impresia că nu ar fi serios în abordarea jocului.

Același stil l-a făcut însă unul dintre ce mai iubiți goalkeeperi din istoria Barcelonei.

3. Tomáš Vaclík

De la necunoscut la mândria Sevillei, cu pași fermi și fără a face prea mult zgomot. Tomáš Vaclík și-a câștigat încet încet locul în poarta Sevillei până ce a ajuns să îl facă al său.

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns la 30 de ani, trebuie să se ridice în continuare la nivelul pe care l-a arătat anul trecut, mai ales pentru că are competiție serioasă din partea lui Yassine Bono.

4. Thibaut Courtois

Chiar dacă nu mai este neaapărat la nivelul care l-a adus cu ani în urmă spre Premier League, Courtois rămâne fără îndoială unul dintre cei mai buni portari din La Liga și continuă să arate acest lucru în poarta lui Real Madrid.

5. Jasper Cillessen

Cel mai bun portar olandez al ultimei decade are cu adevărat șansa vieții în fața sa.

Văzut de ceva vreme drept un portar foarte bun, Cillessen nu reușea să iasă de pe banca Barcelonei, astfel că transferul la Valencia ne va arăta cu siguranță cea mai bună versiune a sa. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și