Închide meniul

„Nu a murit nimeni din cauza efortului”. Marius Şumudică, discurs războinic înainte de Young Boys – CFR Cluj. „Le dau şi măşti de oxigen dacă e nevoie!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 august 2021, 21:14

„Nu a murit nimeni din cauza efortului. Marius Şumudică, discurs războinic înainte de Young Boys – CFR Cluj. „Le dau şi măşti de oxigen dacă e nevoie!

Marius Şumudică, pus la zid de Ilie Dumitrescu

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Acesta se teme din cauza brigăzii de arbitri condusă de turcul Cuneyt Cakir. Golul marcat de Sierro, în prelungirile partidei din Gruia, l-a făcut de Şumudică să le ofere prima şansă elveţienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, discurs războinic înainte de Young Boys – CFR Cluj

Având în vedere că mâine brigada va fi din Turcia, probabil că voi juca tot cu trei fundaşi centrali pentru că sunt obişnuiţi cu lucrul ăsta. Asta aşa, ca o ironie a sorţii, la ceea ce se va întâmpla mâine şi că avem arbitri din Turcia.

Pornim de la 0-0, 90, 120 de minute, poate lovituri de departajare, nu se ştie ce se întâmplă. Trebuie să fii precaut în astfel de situaţii mai ales că vei juca în faţa publicului de aici. Nu am venit să ne predăm, să mă baricadez, să bag autobaza în poartă. Avem şi noi surprizele noastre, vom pregăti jocul de aşa natură cât să le punem şi noi probleme.

Consider că ei au un plus jucând această finală acasă. Şansele pleacă undeva de la 60-40 în momentul de faţă„, a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Tehnicianul lui CFR Cluj a avut un mesaj de luptă în vestiar. Îşi doreşte ca jucătorii să dea totul pe teren.

Reclamă

Am venit să luptăm până la ultima picătură de sudoare, să dăm tot ce e mai bun. Cred că veţi vedea un CFR care îşi va vinde foarte scump pielea. Ne stă la îndemână să ajungem în play-off de Champions League. Mâine sper să vedeţi nişte eroi, în sensul bun al cuvântului, să facă orice. Le-am spus că la fotbal nu a murit nimeni din cauza efortului, le-am spus că le dau şi măşti de oxigen dacă e nevoie, vreau să iasă de pe teren cu fruntea sus„, a reacţionat antrenorul campioanei României.

CFR Cluj – Young Boys 1-1

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, marţi, pe teren propriu cu campioana Elveţiei, Young Boys, în manşa I a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 10 august. Ca şi în anul trecut, în grupele Europa League, Young Boys a marcat în finalul partidei.

În minutul 4, Deac a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, Omrani a deviat uşor balonul cu capul şi Manea, aflat într-o poziţie suspectă de ofsaid, a trimis cu coapsa mingea în poartă, de pe linia de şase metri. Replica adversarilor a venit în al 3-lea minut de prelungiri. Aebischer a executat o lovitură liberă de la 17 metri, Arlauskis a respins în lateral, dar Sierra a fost pe fază şi a trimis balonul în plasă.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și