Închide meniul

„Nu am mai dat gol cu capul din copilărie”. Constantin Budescu, fabulos după „dubla” din FC Voluntari – Sepsi 3-1. Ce i-a transmis lui Edi Iordănescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 februarie 2022, 19:19

Reclamă
„Nu am mai dat gol cu capul din copilărie. Constantin Budescu, fabulos după „dubla din FC Voluntari – Sepsi 3-1. Ce i-a transmis lui Edi Iordănescu

Constantin Budescu a fost operat, dar FC Voluntari îi pregătește prelugirea contractului

Captură AS.ro

Budescu a reuşit „dubla” chiar ziua în care a împlinit 33 de ani. A avut o reacţie de senzaţie la flash interviu. FC Voluntari mai are nevoie de un singur punct pentru a se califica, matematic, în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, prima reacţie după „dubla” reuşită de ziua lui

Mă bucur că am reuşit să duc aceste minute, sunt aproape de 100% şi sper să fie bine în continuare. Matematic nu suntem în play-off, dar am luat o opţiune serioasă. Înaintea meciului am avut emoţii. Am avut o primă repriză foarte bună, chiar puteam să mai marcăm. Este bine că la final am câştigat şi am obţinut cele trei puncte.

Primul obiectiv este să fim în play-off, cu siguranţă nu o să ne dăm mai departe. Ne dorim să terminăm pe un loc cât mai sus, chiar pe unul de Europa„, a declarat Constantin Budescu după FC Voluntari – Sepsi 3-1.

În tribunele arenei „Anghel Iordănescu” a stat şi selecţionerul României, Edi Iordănescu. Veteranii ilfovenilor, Gabi Tamaş şi Constantin Budescu, sunt pe lista noului selecţioner.

„Aşa este şi normal (n.r. Edi Iordănescu a declarat că Budescu rămâne sub radarul lui), dar eu nu pot să spun nimic şi trebuie să-mi fac datoria la echipă. El face alegerile. Sunt foarte mulţi jucători valoroşi în ţară şi afară, printre care şi noi, dar o să vedem dacă o să fim convocaţi. Nu ştiu dacă am mai dat gol cu capul, cred că am mai dat unul pe la Mediaş. M-am mirat… asta i-am spus şi lui Vadim, nu am mai dat gol cu capul din copilărie„, a spus Budescu.

Reclamă

Constantin Budescu a înscris primul său gol în tricoul celor de la FC Voluntari. Mijlocașul care astăzi împlinește 33 de ani a deschis scorul în duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe, în minutul 24.

Fostul jucător de la FCSB a finalizat puternic, cu capul, o centrare expediată de Vadim Rață. Portarul oaspeților a încercat să intervină, dar mingea s-a dus sub bara transversală. „Budi” şi-a trecut „dubla” în cont, în minutul 80, la scorul de 1-1. Mijlocaşul lui FC Voluntari a transformat un penalty, obținut după ce centrarea lui a fost oprită cu mâna, în careu, de un adversar.

Budescu se află la cea de-a 6-a apariţie la FC Voluntari, echipă cu care a semnat în urmă cu o lună. Mijlocaşul se află la a doua apariție ca titular la formația din Ilfov.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și