Închide meniul

Și-a făcut singur cadou! Constantin Budescu a reuşit „dubla” pentru FC Voluntari, chiar de ziua sa! „Magicianul” ilfovenilor a transformat şi un penalty

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2022, 17:44 / Actualizat: 14 martie 2023, 23:38

Reclamă
Și-a făcut singur cadou! Constantin Budescu a reuşit „dubla pentru FC Voluntari, chiar de ziua sa! „Magicianul ilfovenilor a transformat şi un penalty

Budescu a marcat primul său gol pentru FC Voluntari, chiar de ziua sa

Hepta

UPDATE 18:42. Constantin Budescu şi-a trecut „dubla” în cont, în minutul 80, la scorul de 1-1. Mijlocaşul lui FC Voluntari a transformat un penalty, obținut după ce centrarea lui a fost oprită cu mâna, în careu, de un adversar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a înscris primul său gol în tricoul celor de la FC Voluntari. Mijlocașul care astăzi împlinește 33 de ani a deschis scorul în duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe, în minutul 24.

Constantin Budescu a marcat primul său gol pentru FC Voluntari, chiar de ziua sa!

Fostul jucător de la FCSB a finalizat puternic, cu capul, o centrare expediată de Vadim Rață. Portarul oaspeților a încercat să intervină, dar mingea s-a dus sub bara transversală.

Budescu se află la cea de-a 6-a apariţie la FC Voluntari, echipă cu care a semnat în urmă cu o lună. Mijlocaşul se află la a doua apariție ca titular la formația din Ilfov.

Budescu a ajuns la FC Voluntari în această iarnă, după ce s-a despărțit de FCSB

Constantin Budescu a jucat în prima parte a sezonului la FCSB. Mijlocașul cu 17 selecții la națională a bifat 11 partide pentru clubul din Berceni, înainte să plece liber de contrat la FC Voluntari.

Reclamă

Cu o victorie astăzi, FC Voluntari poate urca, cel puțin temporar, pe locul 3 din Liga 1.

Constantin Budescu și-a decis viitorul! La ce echipă se transferă la vară

Constantin Budescu a făcut un anunț uriaș cu privire la viitorul său. Mijlocașul de 33 de ani nu va rămâne la FC Voluntari și în sezonul următor.

Constantin Budescu a dezvăluit că a semnat cu FC Voluntari un contract valabil timp de numai patru luni. La vară, „Magicianul” vrea să revină la Petrolul, echipa care l-a lansat în fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

„(Reporter: Ți-ar fi placut să joci la o echipă cu fani ca ai Rapidului?) Mi-ar plăcea să joc la o echipă ca Petrolul. Eu am semnat un contract valabil pentru patru luni cu Voluntari și după aș dori să joc la Petrolul, dacă echipa promovează în Liga 1. De la vară mi-aș dori să ajung acolo. Nu știu, vedem ce va fi (n.r. dacă îi propune un nou contract FC Voluntari). Eu am spus de mult timp că mi-aș dori să joc cu Petrolul în Liga 1”, a spus Constantin Budescu, după FC Voluntari – Rapid 0-0.

Constantin Budescu, execuție fenomenală din spatele porții

În vârstă de 33 de ani, Constantin Budescu este poreclit ”Magicianul” pentru execuțiile sale spectaculoase, atât pe teren, cât și în afara acestuia. Recent, mijlocașul lui FC Voluntari a demonstrat că vârsta este doar un număr.

Aflat la zona intrării în vestiare, ”Budi” a reușit o execuție fenomenală!

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și