Închide meniul

"Nu este uşor să îi învingi!" Care a fost marea temere a antrenorului de la Young Boys la meciul cu CFR Cluj

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2020, 21:27

"Nu este uşor să îi învingi!" Care a fost marea temere a antrenorului de la Young Boys la meciul cu CFR Cluj

Zuma Press / Spp Daniela Porcelli via Hepta

Gerardo Seoane

CFR Cluj şi Young Boys Berna au remizat, scor 1-1, în a doua etapă a grupelor Europa League. CFR a deschis scorul prin Rondon, iar elveţienii au egalat prin  Fassnacht.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost un meci dificil, un meci strâns, trebuia să avem mai multe ocazii de gol pentru a câştiga. Am simţit că în prima repriză am avut probleme tactice, dar în partea a doua am jucat mai bine. Cei care au intrat au adus un plus, şi cred că pe final am avut mai multe şanse de a marca. Ştiam că CFR Cluj se apără foarte bine şi că vom avea probleme să marcăm", a spus antrenorul elveţienilor după meci.

Gerardo Seoane, cuvinte de laudă la adresa CFR-ului

Antrenorul elveţienilor a vorbit şi despre forţa campioanei României. 

"România a avut mereu jucători interesanţi, de asemenea jucători tineri, buni, care vin din spate. CFR are jucători foarte buni, experimentaţi, şi se simte asta în felul în care se apără. Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi. Nu este deloc uşor să-i învingi", a mai spus antrenorul celor de la Young Boys. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! „Roş-albii” au avut un penalty, care a fost ulterior anulat! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și