Închide meniul

„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 mai 2024, 22:15

Reclamă
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat! Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!

Gabriel Tamaş, dezvăluiri colosale despre momentele când era la spriţ

Colaj Hepta

Gabriel Tamaş a făcut dezvăluiri colosale despre momentele în care era la spriţ şi îşi suna patronii. Fostul fundaş al naţionalei a făcut haz de necaz de escapadele bahice şi a spus că niciodată nu l-a sunat pe Gigi Becali pentru că nu „a fost în halul ăla de beat” în perioada în care a jucat la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Tamaş a spus că în momentul în care era la spriţ, obişnuia să îl sune pe Nicolae Badea şi să îi pună dedicaţii.

Gabriel Tamaş, dezvăluiri colosale despre momentele când era la spriţ

„Am sunat mulți (n.r. patroni să le spună că se retrage). La FCSB nu l-am sunat pe nea Gigi, am sunat pe altcineva. (n.r. Pe Mache?) Nu pot să-mi divulg sursele… Nu aveam numărul lui Becali… Nu l-am sunat pe nea Gigi pentru că n-am fost în halul ăla de beat. Probabil din cauza asta (n.r. râde). În Turcia pe cine să sun? Pe Fatih Terim? Nu sunam…

Îl sunam pe domnul Badea (n.r. Nicolae Badea) să văd ce mai face… (La patru dimineața?) Poate se trezise și din cauza asta… M-am retras de multe ori. Domnul Badea e ca taică-miu. Am păstrat legăturile… Familia o suni și la 3-4 dimineața. Îți dai seama. Suni familia. Domnul Badea, taică-miu, maică-mea… Îi mai sunam, le puneam dedicații. Când vedeau telefonul cred că ziceau: Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!„, a spus Gabriel Tamaş pentru iamsport.ro.

Ce a declarat Gabi Tamaş, după ce a revenit în fotbal

Tamaș a semnat cu divizionara secundă Concordia Chiajna și a devenit noul director sportiv al „vulturilor verzi”. Fostul internațional și-a găsit astfel un nou angajament, după ce a stat departe de fotbal timp de 4 luni și jumătate, de la retragere.

Reclamă

Tamaș a dezvăluit că se bucură pentru că a luat decizia de a reveni la Concordia Chiajna, chiar dacă nu va mai intra pe teren. Fostul internațional a menționat că este la început de drum și că s-a orientat spre un proiect serios.

„Concordia Chiajna a fost alături de mine în mai multe ipostaze, este un club stabil, iar eu sunt la început de drum și caut un proiect serios. Mă bucur că am luat această decizie, logic. Nu vreau să vorbesc despre subiectul Dinamo. Am rămas în relații bune cu Andrei Nicolescu (n.r. administratorul special) și respect foarte mult acel club.Gabi Tamas

A fost decizia mea să semnez cu Concordia Chiajna”, a spus Gabi Tamaș, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și