Închide meniul

"Nu mi-l aduce nimeni înapoi!" Prima reacţie a soției lui Patrick Ekeng după decizia definitivă dată de justiţia din România. Mesajul pentru medicul găsit vinovat

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2021, 15:55

"Nu mi-l aduce nimeni înapoi!" Prima reacţie a soției lui Patrick Ekeng după decizia definitivă dată de justiţia din România. Mesajul pentru medicul găsit vinovat

SportPictures / Stefan Constantin via Hepta

Reacția soției lui Patrick Ekeng după decizia definitivă în cazul mortii fotbalistului

  • Sentința definitivă în cazul morții lui Patrick Ekeng
  • Reacția soției fotbalistului

”Prin acest proces am vrut să trag un semnal de alarmă, pentru că nu este normal ca în România să mai moară sportivi din cauză că medicii nu-şi fac treaba sau că ambulanţele nu sunt echipate corespunzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soția lui Patrick Ekeng, după decizia Curții de Apel București

Mie, pe Patrick nu mi-l poate aduce nimeni înapoi, nu m-aş fi bucurat dacă medicul care ar fi trebuit să-l salveze ar fi primit 10 ani de închisoare", a spus Nathalie Ekeng, potrivit PlaySport. 

Luni, Curtea de Apel Bucureşti a anunţat sentinţa definitivă în cazul morţii lui Patrick Ekeng. Medicul de pe ambulanţă a fost condamnat definitiv pentru ucidere din culpă, iar familia îndoliată a fost despăgubită cu peste 200.000 de euro, din care jumătate vor ajunge la soţie şi copii.

Reclamă

Judecătorii au respins însă cererea privind acordarea de despăgubiri materiale în cuantum de 655.200 euro, formulată de soția lui Patrick Ekeng.

"Din punct de vedere penal, consider că este decizia corectă. În principiu, considerăm că despăgubirile sunt la un nivel rezonabil. Dacă am fi fost în Franţa, daunele morale care i se cuvin familiei erau altele”, a încheiat soția fostului fotbalist.

Reclamă

 Medicul de pe ambulanţă, Mihaela Duţă, a fost condamnată pentru ucidere din culpă la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare. Ea mai trebuie să presteze şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Reacție dură după decizia definitivă în cazul morții lui Patrcik Ekeng

Impresarul fostului jucător al lui Dinamo a reacţionat dur după decizia definitivă a Curții de Apel București. Laurette Nogo spune că totul a fost făcut din milă şi că suma acordată familiei este prea mică.

"-Săptămâna trecută am vorbit. Natalie lucrează momentan, în spital, copiii sunt bine, merg la şcoală.
-Doctoriţa a încercat să mai ia legătura cu ei?
-Nu. Atât a meritat viaţa unui om pentru cei care s-au ocupat de caz. Ce pot să spun mai mult de atât?! Totul a fost făcut din milă. O decizie care nu mulţumeşte pe nimeni. Mai ales pe familia lui Patrick. O destul de mică pentru viaţa unui om, ca să zic aşa"
, a spus Nogo, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon, pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo- Viitorul 3-3, la scurt timp după ce intrase pe teren.

Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca medicul să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. După o oră şi jumătate, decesul lui Ekeng a fost anunţat la Spitalul Floreasca.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Patrick Ekeng
Fotbal • 7 mai, 10:56
Acuzaţii la cinci ani de la moartea lui Patrick Ekeng. Laurette Nogo a izbucnit în lacrimi. Ce a spus despre Dinamo şi Ionuţ Negoiţă
Patrick Ekeng
Fotbal • 22 feb., 14:02
EXCLUSIV | "Atât a meritat viaţa unui om!" Reacţia virulentă după sentinţa definitivă din cazul Ekeng. "Totul a fost făcut din milă"
Diverse • 22 feb., 11:55
Sentinţă definitivă în cazul morţii lui Patrick Ekeng. Medicul de pe ambulanţă, condamnat. Ce sumă de bani va primi familia
Fotbal • 4 iun., 17:38
Primele condamnări în cazul Patrick Ekeng
Patrick Ekeng
Diverse • 4 iun., 12:09
Doctoriţa de pe ambulanţa din cazul Ekeng, condamnată la 6 luni de închisoare cu suspendare. Va plăti o sumă uriaşă către familia fostului jucător