Închide meniul

"Nu o să regret niciodată că am venit la FCSB!" Reacţie surprinzătoare a singurului jucător pe care Becali a luat bani în 2020

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 20:45

"Nu o să regret niciodată că am venit la FCSB!" Reacţie surprinzătoare a singurului jucător pe care Becali a luat bani în 2020

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

În vârstă de 22 de ani, Petre a urmat modelul iubitei sale și a decis să se facă cunoscut în mediul online. "Regreți că ai venit la FCSB?", a fost întrebarea la care toți fanii au vrut să știe răspunsul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Petre a dat cărțile pe față

"Nu regret nimic din ce am făcut și din ce voi face în viață, cu atât mai mult nu o să regret niciodată că am venit la FCSB. Am întâlnit oameni minunați, colegi foarte buni, oameni din staff foarte profesioniști. Singurul fapt pe care îl regret este că nu am reușit să mă impun și să petrec cât mai mult timp la FCSB”, a răspuns fotbalistul în videoclip.

Adrian Petre a venit ca o mare speranță la FCSB. Atacantul a avut evoluții bune de la Europeanul de tineret din 2019 și era una dintre vedetele naționalei U21. În 16 meciuri disputate în total pentru echipa lui Gigi Becali, acesta a reușit doar trei goluri. Adrian Petre a fost împrumutat în 2020 de FCSB la Cosenza, în Serie B, pentru suma de 50.000 de euro. Aceştia sunt singurii bani încasaţi de Becali pentru un jucător. 

Adrian Petre: "Eu sunt responsabil pentru ceea ce mi se întâmplă"

Adrian Petre a fost întrebat ce anume îl motivează să nu-și piardă încrederea de sine în momentele grele.

"E o întrebare foarte bună, pe care mulți dintre voi mi-ați adresat-o. În primul rând, am reușit să accept faptul că eu sunt responsabil pentru tot ceea ce mi se întâmplă, de deciziile pe care le iau, iar acest lucru m-a făcut să trec mai ușor peste aceste lucruri. Am realizat că fără muncă suplimentară nu ai cum să treci peste niciun moment dificil.

Reclamă

Doar munca și oamenii de lângă tine te ajută să treci peste problemele din viață, nu doar din fotbal. E foarte important pe cine ai lângă tine, e foarte important să accepți cum că tu ești responsabil pentru tot ceea ce ți se întâmplă, că deciziile pe care tu le-ai luat te-au adus în acel punct. Când am realizat acest lucru, mi-a fost mult mai ușor să trec peste și să nu îmi pierd încrederea”, a spus atacantul român.

După doar două meciuri disputate în acest sezon de Liga 1, Adrian Petre a fost împrumutat în liga a doua din Italia, la Cosenza. El a strâns 9 apariții pentru noua sa echipă, dar nu a marcat până acum vreun gol. 800.000 de euro valorează Adrian Petre, confrom transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jucătorul a plecat după ce a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali
  • Fotbalistul a vorbit despre perioada de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și