Închide meniul

Roxana Mărăcineanu, o nouă reacţie dură scandalul de rasism în care a fost implicat arbitrul Sebastian Colţescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2021, 18:41 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 16:33

Roxana Mărăcineanu, o nouă reacţie dură scandalul de rasism în care a fost implicat arbitrul Sebastian Colţescu

Profimediaimages

Sebastian Colţescu, acuzat de rasism de turcii de la Başakşehir

Roxana Mărăcineanu, o nouă reacţie dură scandalul de rasism în care a fost implicat arbitrul Sebastian Colţescu. Roxana Mărăcineanu, ministrul sportului din Franţa, a venit în România pentru a susţine echipa „cocoşului galic” în partida cu Elveţia, de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-o conferinţă de presă susţinută la Bucureşti, Roxana Mărăcineanu a vorbit din nou despre „scandalul” de rasism în care a fost implicat Sebastian Colţescu.

Oficialul francez spune că nu se poate ca cineva să se adreseze altei persoane aşa cum a făcut-o Sebastian Colţescu în meciul din Liga Campionilor, PSG – Başakşehir. „Îmi menţin aceeaşi declaraţie şi acum pentru că nu se poate să te adresezi cuiva spunând ‘negrul acela de pe bancă’… poţi spune ‘persoana care este îmbrăcată în roşu’ de exemplu.

Da, UEFA a decis că nu este (n.r.- rasism), dar UEFA decide multe lucruri cu care nu suntem de acord„, a spus Roxana Mărăcineanu într-o conferinţă de presă.

Roxana Mărăcineanu, o nouă reacţie dură scandalul de rasism în care a fost implicat arbitrul Sebastian Colţescu

Nebunia de la Paris a început în minutul 13 al partidei dintre PSG şi Istanbul BB. Sebastian Colţescu s-a adresat despre Pierre Webo cu cuvântul „negru„, atunci când a vorbit cu Haţegan, iar fostul atacant camerunez l-a auzit.

Reclamă

Fostul jucător de la Osasuna a auzit conversaţia şi a ieşit imediat la atac. „De ce ai spus ‘negru’? De ce spui ‘negru’?„, a răbufnit camerunezul la adresa arbitrului de rezervă. Colţescu a încercat să se apere şi să transmită că nu a folosit nicio tentă rasistă, dar nu i-a putut convinge pe oficialii lui Başakşehir. „Eşti un rasist„, s-a auzit strigând antrenorul turcilor, Okan Buruk.

Filmul evenimentelor de la PSG – Başakşehir

Imediat a intervenit şi Demba Ba, jucătorul care a şi condus revolta turcilor şi le-a cerut coechipierilor să iasă de pe teren. „Când te referi la un om alb, îl numeşti alb?„, a transmis atacantul, conform Marca. Aceştia au şi dezvăluit ce s-a întâmplat la vestiare.

Nici jucătorii de la PSG n-au fost indiferenţi. Vedetele Kylian Mbappe şi Neymar au avut un mesaj clar pentru Haţegan: „Dacă al patrulea oficial a spus asta, atunci trebuie să plece”, i-a spus Mbappe centralului. „Nu vom mai juca! Nu vom sta pe teren cât timp acest om mai este aici„, a răbufnit şi Neymar.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Roxana Mărăcineanu, o nouă reacţie dură
  • Ce a spus despre Sebastian Colţescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și