Închide meniul

”Nu sunt pentru o echipă care vrea în Liga 1!” Daniel Pancu are explicația. Motivul surprinzător pentru care Rapid nu promovează

Gal Dorin Publicat: 13 noiembrie 2020, 20:03

”Nu sunt pentru o echipă care vrea în Liga 1!” Daniel Pancu are explicația. Motivul surprinzător pentru care Rapid nu promovează

Mediafax Foto / Alexandra Pandrea via Hepta

Daniel Pancu știe de ce Rapid nu promovează

  • Daniel Pancu o antrenează în prezent pe Poli Iași
  • Pancu a oferit motivul insuccesului Rapidului

Ratarea accederii în primul eșalon al fotbalului românesc ar reprezenta al doilea an consecutiv când Rapidul înregistrează acest eșec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși au fost aduși și demiși un număr de antrenori printre care și Pancu, rezultatele continuă să întârzie, iar actualul tehnician al lui Poli Iași știe și motivul.

Daniel Pancu: ”Condițiile de antrenament nu sunt pentru o echipă care se gândește la promovare”

Pancu a declarat că lipsa unor condiții adecvate de antrenament și pregătire este motivul principal pentru lipsa de succes a giuleștenilor.

Reclamă

”Mulți nu cred ce spun, dar principalul motiv pentru care Rapid nu se ridică la nivelul așteptat e nivelul de pregătire, baza de la Rapid.

Condițiile de antrenament nu sunt pentru o echipă care se gândește la promovare”, a explicat ”Pancone”.

Reclamă

Baza de la ProRapid nu mai este în administrarea clubului încă din 2016, atunci când a fost declarat falimentul. Ea a fost atunci rechiziționată de ANAF.

Daniel Pancu s-a despărțit în termeni buni de Rapid

Demis de la formația giuleșteană, Pancu a rămas în relații bune cu echipa unde a făcut istorie și a fost anunțat chiar de aceștia în momentul în care a semnat cu Poli Iași.

Reclamă 4 / 0/3

”De la Rapid mi-am primit restantele, chiar daca a fost o mica intarziere. Am primit banii pentru ce am lucrat. Nu am mai discutat cu nimeni de acolo. 

Meciuri am mai vazut doar doua sau trei. Au avut si meciuri reusite, au avut jucatori infectati”, a descris Pancu relația pentru Telekom Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia! Cu cine "atacă" selecţionerul Daniel Pancu primul loc în grupă
Echipa naţională • 16 mart., 13:22
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia! Cu cine „atacă” selecţionerul Daniel Pancu primul loc în grupă
Daniel Pancu, după Rapid - FCSB 4-0: "E greu de comentat ceva". Selecţionerul naţionalei U21 a spus unde s-a făcut diferenţa!
Liga 1 • 9 mart., 22:13
Daniel Pancu, după Rapid – FCSB 4-0: „E greu de comentat ceva”. Selecţionerul naţionalei U21 a spus unde s-a făcut diferenţa!
Din ce face bani soţia lui Daniel Pancu! Cum i-a unit destinul după 18 ani
Diverse • 8 mart., 16:34
FOTO
Din ce face bani soţia lui Daniel Pancu! Cum i-a unit destinul după 18 ani: „I-am spus că stau în pat!”
Daniel Pancu, alături de secundul lui Edi Iordănescu la meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari
Echipa naţională • 26 feb., 21:04
FOTO
Daniel Pancu, alături de secundul lui Edi Iordănescu la meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari! Cum au fost surprinşi