Închide meniul

O execuţie greşită a adus victoria în PSG – Manchester City 1-2! Dezvăluirea inedită făcută de Mahrez: "Am vrut să dau pe lângă zid"

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 10:10

Reclamă
O execuţie greşită a adus victoria în PSG – Manchester City 1-2! Dezvăluirea inedită făcută de Mahrez: "Am vrut să dau pe lângă zid"

profimediaimages

Mahrez a marcat golul victoriei din lovitură liberă în PSG - Manchester City 1-2

"Sincer, am vrut să ocolesc zidul şi am ratat, dar a mingea a trecut printre cei doi jucători (n.r. Kimpembe şi Paredes) şi, din fericire, a intrat în poartă. Am fost atât de fericit, am ştiut că putem câştiga aici şi să marchez pentru a face 2-1 pentru echipă a fost uimitor”, a spus el după meci, potrivit dailymail.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De Bruyne a dezvăluit că Mahrez i-a cerut permisiunea să execute el lovitura liberă decisivă pe Stadionul Parc des Princes, miercuri seară.

Belgianul se ocupă în mod normal de fazele fixe de la marginea careului, dar i-a permis lui Mahrez să bată cu piciorul stâng.

"Am spus: dacă tu crezi în tine însuţi, cine sunt eu ca să spun nu? Cred în toţi colegii mei de echipă", a afirmat De Bruyne, pentru BT Sport.

PSG – Manchester City 1-2 | Mahrez a marcat golul victoriei 

În minutul 71, Mahrez a executat o lovitură liberă de la circa 23 de metri, din poziţie centrală, mingea a trecut prin zidul francez şi a intrat în poartă.

Reclamă
Reclamă

Manchester City a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa PSG, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor. Idrissa Gueye (PSG) a fost eliminat, în minutul 77, cu cartonaş roşu direct, pentru un fault dur asupra lui Gundogan.

Au marcat: Marquinhos '15 / De Bruyne '64, Mahrez '71. Partida retur va avea loc la 4 mai.

În cealaltă semifinală, disputată marţi, Real Madrid a remizat, pe teren propriu, cu Chelsea, scor 1-1. Returul acestei întâlniri va fi la 5 mai. Finala este programată la 29 mai, la Istanbul, pe Stadionul Olimpic Ataturk.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:05

Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?”

12:48

Un jucător de la Manchester City a fost arestat! Mijlocaşul de 40 de milioane de euro este acuzat de furt

12:45

LIVE VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei

12:04

Neil Lennon, reacţie vehementă după ce Celtic a fost umilită de Borussia Dortmund: „Nu a făcut ‘treaba murdară’ bine!”

11:29

Simona Halep a confirmat participarea la primul turneu din 2025: „Va fi magic”

11:02

FotoGigi Becali a dezvăluit ce discuţie va avea cu jucătorii în avion: „Poate le rămâne în cap!”

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și