Închide meniul

„O generație răsfățată”. Louis Munteanu, pus la punct de Ovidiu Herea. A fost taxat dur pentru reacția de la Ploiești

Alexandra Costea Publicat: 20 octombrie 2024, 13:50

Reclamă
O generație răsfățată”. Louis Munteanu, pus la punct de Ovidiu Herea. A fost taxat dur pentru reacția de la Ploiești

Louis Munteanu pus la punct de Ovidiu Herea

Louis Munteanu în partida dintre CFR Cluj și Poli Iași - Profimedia

Louis Munteanu a fost pus la punct de Ovidiu Herea. Atacantul lui CFR Clujul a avut o reacție necontrolată spre finalul partidei cu Petrolul Ploiești. Meciul de pe terenul „găzarilor” s-a încheiat la egalitate 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul în vârstă de 22 de ani a fost introdus pe teren abia la pauză, iar în prelungiri, Dan Petrescu a decis să-l schimbe. Fotbalistul a avut o reacție necontrolată. Incidentul nu a trecut neobservat de către fostul fotbalist Ovidiu Herea și conducerea clubului CFR Cluj.

Louis Munteanu, pus la punct de Ovidiu Herea. A fost taxat dur pentru reacția de la Ploiești

În minutul 90+1, la momentul schimbării, Louis Munteanu, evident nemulțumit de decizia antrenorului Dan Petrescu, a avut o reacție nervoasă. În timp ce părăsea terenul, a avut un gest impulsiv față de delegatul echipei, Cristi Panin, care încerca să-l liniștească. Mai mult, atacantul a ignorat complet indicațiile primite de la banca tehnică.

Ovidiu Herea, fost atacant al Rapidului, a reacționat la gestul lui Louis Munteanu. Herea a subliniat că, în perioada când el juca, astfel de atitudini față de un antrenor erau de neimaginat. Fostul fotbalist a menționat că, dacă ar fi avut un comportament similar față de fostul său antrenor, Cosmin Olăroiu, nu ar mai fi fost lăsat să intre în vestiar.

„E o generație răsfățată, nu ai voie să ai reacția asta, trebuie să ai un respect față de Petrescu, nu înțeleg reacția pe care a avut-o. Eu când eram de vârsta lui, nu îmi aduc aminte să am o astfel de reacție față de Olăroiu, nu mai intram în vestiar!”, a declarat Herea, pentru primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Președintele CFR Cluj a reacționat după incidentul lui Luis Munetanu

Cristi Balaj a confirmat că va avea loc o discuție cu Louis Munteanu pentru a evalua incidentul. Mai mult, oficialii vor încerca să prevină alte reacții similare din partea jucătorilor. Deși subiectul a fost intens dezbătut în media, Balaj a subliniat că obiectivul conducerii nu este de a-l sancționa pe jucător, ci de a-l sprijini să gestioneze astfel de momente mai eficient în viitor.

„Suntem alături de el și vom avea o discuție la rece, nu mâine. Rolul nostru este să încercăm să-l facem să gestioneze lucrurile diferit”, a precizat președintele CFR.

După transferul la CFR Cluj, Louis Munteanu a avut un aport pozitiv, înscriind de cinci ori și oferind o pasă decisivă în cele zece meciuri jucate. În urma egalului cu Petrolul, CFR Cluj a urcat pe locul 3 în Liga1, acumulând 19 puncte, la egalitate cu Oțelul Galați și Petrolul Ploiești.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 21 oct.

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20 21 oct.

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și