Închide meniul
EXCLUSIV

„O lovitură de imagine!” Laurenţiu Reghecampf, avertizat de Dumitru Dragomir: „La Craiova e greu să rezişti dacă nu iei campionatul!”

Reclamă

Publicat: 26 iulie 2021, 17:28

„O lovitură de imagine! Laurenţiu Reghecampf, avertizat de Dumitru Dragomir: „La Craiova e greu să rezişti dacă nu iei campionatul!

Laurenţiu Reghecampf, avvertizat de Dumitru Dragomir

Profimedia

Dumitru Dragomir consideră că Universitatea Craiova a dat o lovitură de imagine prin aducerea lui Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, avertizat de Dumitru Dragomir

„E o lovitură de imagine. E foarte bine că s-a dus la Craiova. Rotaru e un patron care dă banii, nu are de ce să nu se înțeleagă cu patronul”, a spus fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, în exclusivitate pentru AntenaSport

Dragomir îl avertizează însă pe Laurenţiu Reghecampf că va avea viaţă grea în Oltenia, dacă nu va obţine rapid rezultate.

„La Craiova e greu să reziști daca nu iei campionatul, dacă nu ai rezultate. O să vedem ce va face. O să fie o bătălie interesantă”, a mai spus Mitică Dragomir.

Reghecampf a semnat pentru doi ani cu Universitatea Craiova

„Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază. 🤝 Mult succes în familia alb-albastră, Mister”, a fost comunicatul de astăzi al oltenilor, la o zi după eşecul: 1-4 cu FCSB.

Reclamă

Reghecampf va debuta joi în Conference League. Are de recuperat eşecul cu 1-0 suferit de olteni în meciul tur, din Albania, cu KF Laci.

Reghe le-a mai pregătit în Liga 1 pe Gloria Bistriţa, Snagov, Concordia Chiajna şi FCSB. Cu roş-albaştrii a câştigat campionatul în 2013 şi 2014. El a mai fost antrenor la Craiova pentru scurt timp, în urmă cu zece ani, între mandatele de la Bistriţa şi Snagov.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și