Închide meniul

"O mare nedreptate!" Edi Iordănescu acuză dur arbitrajul care a scos-o pe CFR din Europa. "Planul a funcţionat până la ultimul moment"

Mihai Ispas Publicat: 10 decembrie 2020, 19:43

Reclamă
"O mare nedreptate!" Edi Iordănescu acuză dur arbitrajul care a scos-o pe CFR din Europa. "Planul a funcţionat până la ultimul moment"

profimediaimages

Djokovic şi Susic, uimiţi de penalty-ul primit de Young Boys în minutul 90

Arbitrul francez, Benoit Bastien, a dictat penalty în minutul 90, când portarul lui CFR Cluj, Cristi Bălgrădean, a boxat mingea, dar a atins uşor un adversar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "De pe un minut pe altul s-a evaporat această calificare"

"Simt că ni s-a făcut o mare nedreptate. Echipa a dat dovadă de mare caracter, atitudine. Am jucat pe un teren extrem de dificil, iar tactic am fost foarte bune. 

Am vrut să rămânem în joc, să gestionăm bine momentele importante. Tot planul a mers până în ultimul moment. Total greşită decizia şi delegarea. Şi cu CSKA am avut brigadă din Franţa. Şi gazdele au fost surprinse. Nu au solicitat penalty!

De pe un minut pe altul s-a evaporat această calificare. Din păcate, cu o mare nedreptate", a spus Edward Iordănescu, la finalul partidei pierdute cu 2-1, care a stabilit eliminarea din cupele europene.

Edi Iordănescu: "Dacă reuşeam calificarea, era doar meritul jucătorilor"

Edi Iordănescu s-a aflat la al doilea meci pe banca tehnică a lui CFR, unde i-a luat locul lui Dan Petrescu.

Reclamă

"Dacă reuşeam calificarea, era doar meritul jucătorilor. Acum trebuie să gestionăm perioada următoare care va fi foarte dificilă.

Nu m-au ajutat nici solutiile pe care le aveam pe margine. Aş fi dorit să mai bag un fundaş central, să jucăm cu cinci pe linia de fund, dar Ciobi (n.r. Ciobotariu) a avut ceva probleme şi a fost doar la număr. 

Curaj am, am avut de când am venit şi voi avea în continuare, pentru că mă bazez pe jucători extrem de valoroşi.

Reclamă 4 / 0/3

Am întâlnit un adversar extrem de valoros, campioana Elveţiei. În medie, pierd un meci pe an acasă. A înfruntat echipe mult mai titrate, trebuie să recunoaştem, în trecutul aproapiat şi a făcut faţă cu brio", a mai spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului Vezi toate știrile
Citește și