Închide meniul

„O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One”

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 19:46

Reclamă
„O să ajung în București! Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis The Special One”

Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu

Colaj cu Jose Mourinho și Gică Popescu / Profimedia și AS.ro

Jose Mourinho a transmis un mesaj fabulos pentru Gică Popescu. Antrenorul, în prezent liber de contract după despărțirea de AS Roma, s-a înregistrat și i-a transmis câteva cuvinte fostului fundaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mourinho va fi prezent la București pentru meciul de retragere al Generației de Aur, care se va juca în luna mai pe Arena Națională. Acesta va fi antrenorul echipei adverse, cu care se vor duela cei mai mari jucători din istoria țării noastre.

Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu

Cu ocazia acestei partide, Mourinho i-a transmis un mesaj lui Gică Popescu, care va fi în teren la acea partidă.

Tehnicianul lusitan a dezvăluit că este fericit pentru că se va întoarce la București și abia așteptă să se afle printre cei mai buni jucători ai lumii, din perioada în care Generația de Aur făcea spectacol pe plan mondial.

„Salut! Se pare că o să ajung în București, în curând. Am fost invitat să fiu antrenorul unei echipe, într-o noapte fantastică în care lumea îi va mulțumi celei mai bune naționale din istoria României.

Reclamă

Mă bucur că mă voi întoarce în București și că voi fi printre cei mai buni jucători din lume, de la acea vreme”, a spus Jose Mourinho, în videoclipul postat de Gică Popescu, pe Instagram.

Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari

Jose Mourinho a șocat pe toată lumea, atunci când a propus ca fotbalul să se joace fără portari. Marele antrenor, în prezent liber de contract, a vorbit despre o tactică care ar revoluționa lumea fotbalului.

Este deja cunoscut faptul că, în fiecare sezon, tehnicienii lumii vin cu noi idei prin care schimbă total „sportul rege”. Acum, „The Special One” a venit cu o idee care este, cu adevărat, uluitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Lusitanul a spus că o echipă ar putea beneficia de un jucător în plus pe teren, atunci când „aleagră” după victorie, în finalul unei partide.

Astfel, Mourinho a expus posibilitatea ca portarul să fie schimbat cu un jucător de câmp, pentru ca formația să se afle în superioritate numerică, pe teren, în ultimele minute ale terenului.

Totodată, Jose a spus că ar încerca această tactică și a spus că orice antrenor care ar face această schimbare va fi considerat un geniu.

„De ce ai juca cu un portar, chiar dacă are un joc de picioare bun, aproape la mijlocul terenului? Poți face asta cu un jucător de câmp! Chiar cred că o schimbare de acest tip se poate face.

Antrenorul care o va face, va fi considerat un geniu! Și eu aș încerca asta. Să ai un jucător în plus.. mai ales atunci când adversarii sunt obosiți și mai sunt doar 10 minute dintr-un meci!”. a spus Jose Mourinho, citat de thesun.co.uk.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și