Închide meniul

Octavian Popescu, lăudat pe site-ul UEFA: „Plin de fler şi spectaculos! A fost comparat cu Gheorghe Hagi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 ianuarie 2023, 10:45

Octavian Popescu, lăudat pe site-ul UEFA: „Plin de fler şi spectaculos! A fost comparat cu Gheorghe Hagi!

Octavian Popescu, lăudat pe site-ul UEFA

Octavian Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Octavian Popescu, lăudat pe site-ul UEFA într-un material ce caracterizează cei mai buni tineri jucători din Europa. Printre ei se află şi Goncalo Ramos, cel care l-a ţinut rezervă pe Cristiano Ronaldo la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Forul european l-a descris pe Octavian Popescu ca fiind un jucător cu „fler şi spectaculos!” Octavian Popescu trece printr-o perioadă bună la FCSB, fiind lăudat din nou de Gigi Becali.

Octavian Popescu, lăudat pe site-ul UEFA

„Mijlocașul ofensiv a fost o apariție obișnuită pentru FCSB în ultimele două sezoane și a debutat în competițiile internaționale încă de când a împlinit 18 ani. Plin de fler și spectaculos, Octavian Popescu a fost comparat adesea cu emblamaticul jucător român Gheorghe Hagi”, scriu cei de la UEFA.

Octavian Popescu, mesaj direct pentru Gigi Becali

Octavian Popescu, mesaj direct pentru Gigi Becali. Octavian Popescu mulţumeşte patronul de la FCSB că a avut încredere în el şi l-a folosit şi în perioada în care nu trecea printr-o formă bună. Gigi Becali i-a câştigat încrederea lui Octavian Popescu în momentul în care patronul de la FCSB a achitat suma de 200.000 de euro pentru a-l lua de la Regal Bucureşti.

”A contat foarte mult că a achitat suma, dar a contat foarte mult că m-a folosit în continuare. Cu toate că am avut o perioadă mai proastă, tot mă folosea, tot mă băga să joc. (n.r. dacă erai tu antrenor…) Dacă eram eu, nu îl foloseam. Mă scoteam, dar a avut foarte mare încredere în mine”, a spus Octavian Popescu pentru orangesport.ro.

Reclamă

Octavian Popescu a dezvăluit cum a redevenit „perla” lui Gigi Becali de la FCSB

Octavian Popescu a avut un start de sezon sub așteptări, dar a redevenit „perla” lui Gigi Becali după evoluțiile din finalul acestui an. Atacantul de la FCSB a anunțat care a fost declicul și cum a reușit să își regăsească „pofta” de gol.

Internaționalul român a precizat că a pus prea multă presiune pe el și că a resimțit valul de critici care l-a vizat. Meciul cu Rapid, în care a înscris primul său gol stagional, l-a ajutat să treacă peste momentul nefericit din cariera lui. Acum i-a arătat cu degetul pe cei care nu au avut încredere în el.

Dacă fac un meci prost, deja încep cu gânduri. Ce fac… Acum, pe final, m-am dezgheţat la minte să nu mai pun problema dacă am făcut un meci prost. Puneam presiune. Acum nu mai pun… Acum sunt foarte relaxat, începusem să intru foarte crispat la meciuri. Acum intru pe teren, sunt relaxat şi fac ce trebuie şi s-a văzut în ultimele meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

De la meciul cu Rapid, am zis hai să mă concentrez la meciul ăsta că aflasam că o să joc titular, din prima. Am zis hai să incerc să fiu ca înainte, să fiu dezinvolt, să nu mai am emoţii şi mi-a reuşit.

Jucătorii din ziua de azi trebuie ajutaţi mai mult, nu să mergem să ne luăm de ei. Eu spun că toţi jucătorii tineri din România ar avea nevoie de mai multă susţinere din partea oamenilor care au făcut fotbal.

Fix înainte de meciul cu Rapid, fix atunci am început să mă uit şi mi-am dat seama că pot şi pot mai mult, dar trebuie să fiu mai liniştit la cap, să nu mai bag în seama pe toata lumea şi să-mi văd de treaba mea. Când trebuie să intri pe teren, trebuie să fii 100% concentrat„, a declarat Tavi Popescu pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Octavian Popescu, lăudat pe site-ul UEFA
  • Ce scriu despre „perla” lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și