Închide meniul

Octavian Popescu poate fi rivalul lui Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan! Clubul uriaş din Turcia care vrea să transfere „viitorul star din România”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2022, 21:27

Octavian Popescu poate fi rivalul lui Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan! Clubul uriaş din Turcia care vrea să transfere „viitorul star din România

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Hepta

Octavian Popescu (19 ani) este dorit de mai multe cluburi din Europa. După FC Torino, turcii notează că şi Beşiktaş este cu ochii pe preferatul lui Gigi Becali de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu e cotat la 3 milioane de euro și, în cele 32 de meciuri adunate în acest sezon, în toate competițiile, a marcat opt goluri, oferind și patru pase decisive.

Octavian Popescu, dorit de Beşiktaş

„S-a aflat că ‘vulturii’, care au prins mare avânt cu Ismael pe bancă, au intrat deja în contact cu starul din fotbalul românesc. Beșiktaș este interesată de Octavian Popescu, unul dintre cele importante viitoare staruri ale fotbalului din România.

Octavian Popescu avea o valoare de 50.000 de euro în 2020. Însă, acum a atras atenția cluburilor gigantice ale Europei cu impresionanta sa ascensiune din ultima perioadă”, au anunţat turcii de la takvim.com.tr.

Gigi Becali: ”Pot lua 10 milioane de euro acum pe Octavian Popescu!”

Gigi Becali susține că îl poate vinde în acest moment pe Octavian Popescu, pentru 10 milioane de euro. Finanțatorul de la FCSB nu vrea să îl dea însă nici pentru 20 de milioane de euro și i-a fixat un preț astronomic: 50 de milioane de euro.

Reclamă

”Nu ştiu, nu avem nicio ofertă. Tavi Popescu… nu se poate vorbi de transfer la ora asta. Nu poate să plece la ora asta pe echipa pe care vor ei. Eu vreau 50 de milioane şi atunci nu are rost. Pot lua 10 acum şi eu pe 10 nu îl dau. Giovanni nu lucrează şi i-am spus că dacă am 20 de milioane la ora asta nu îl dau.

E crud, e cuminte. A participat la toate golurile cu Voluntari şi era supărat la finalul meciului. L-a luat pe Meme de gât şi i-a spus că e supărat. A pierdut vreo două mingi şi a ţinut minte. Are calitate mare… numai Neymar şi Messi fac ce a făcut el”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Octavian Popescu poate fi rivalul lui Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan
  • Clubul uriaş din Turcia care vrea să transfere „perla” FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și