Închide meniul
Video

Octavian Popescu, promisiune uriaşă: „O să am timp pentru BAC şi sper să îl iau. Dacă nu era importantă şcoala, nu mai stăteam să termin toate clasele!” EXCLUSIV

Reclamă

Publicat: 1 iulie 2022, 20:37

Tavi Popescu, promisiune uriaşă

Captură Antena Sport

Octavian Popescu, promisiune uriaşă despre BAC. Octavian Popescu spune că scoala este un importantă pentru el. Şi promite că va lua BAC-ul, deşi nu s-a prezentat pentru că a preferat să se antreneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Perla” lui Gigi Becali spune că şcoala ocupă un loc important în viaţa lui şi spune că va veni şi ziua în care va susţine examenul de Bacalaureat.

Octavian Popescu, promisiune uriaşă despre BAC

Este foarte importantă (n.r. – şcoala)! Dacă nu era importantă, nu mai stăteam să termin toate clasele. Pentru BAC o să am timp şi sper să îl iau„, a spus Tavi Popescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Octavian Popescu îşi poate lua cărţi şi de la Chişinău, acolo unde FCSB va disputa amicalul cu Zimbru. In Chisinau, Tavi Popescu isi poate lua cărţi de la librăria Făt-Frumos. Alături de Tănase sau Coman, Tavi Popescu se pot îmbrăca de la magazinul Ileana Cosânzeana, care e alături.

La Chişinău, fanii plătesc 50 de lei moldoveneşti pentru un bilet la amicalul dintre Zimbru si FCSB. Sunt 12 lei româneşti.

Reclamă

Reporter: Ce aşteptaţi de la meciul amical dintre Zimbru şi FCSB?
Fan FCSB: Ca să-mi văd jucătorii favoriţii de la Steaua (n.r. – FCSB)
Reporter: Ce jucător favorit aveţi?
Fan FCSB: Octavian Popescu!
Reporter: Face 50 de milioane?
Fan FCSB: Nu, nu. 20 de milioane, cât vrea el.

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul! E mult mai mic decât cere Gigi Becali

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul cel bun, pentru Real Madrid sau Sevilla, echipele la care visează să joace. E mult mai mic decât speră Gigi Becali să ia pe perla FCSB-ului.

Bayern, Everton, Beșiktaș și Torino au întrebat de prețul lui Tavi Popescu. Gigi Becali cere 50 de milioane de euro. Puștiul de 19 ani crede că valorează 20 de milioane.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul, mai mic decât cere Gigi Becali

Daca ai fi patron de club, ce suma ai plăti pentru Tavi Popescu?
20 de milioane! (n.r. – râde)

Dacă ai putea să alegi campionatul, care ar fi acela?
Campionatul ar fi Spania!

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. În sezonul precedent a reușit 10 goluri și patru pase decisive în 38 de partide disputate în toate competițiile.

Gigi Becali nu se grăbește să-l vândă pe Octavian Popescu

Gigi Becali este decis să-l ţină la echipă pe Octavian Popescu încă două sezoane, pentru a obţine în schimbul său suma dorită. Patronul lui FCSB a refuzat o ofertă și pentru Florin Tănase, care va rămâne și el la club.

„Nu m-a interesat niciodată să vând. M-a interesat să câștig, să fac performanță, să iau sume mari. Niciodată nu am fost disperat să vând, dar vând tot. Eu fac fotbal, dar ca să fac fotbal trebuie să vând, dar nu sunt disperat să vând. Eu de aia vând scump, pentru că nu sunt disperat.

Nu a venit nicio ofertă pentru Tavi Popescu. Nu a venit nicio ofertă pentru Tănase. A fost o ofertă de două milioane de la Ferencvaros (n.r. pentru Tănase), dar am zis că nu. Nu se mai vorbește de vânzare, nu mă mai intereseaza să vând. Ca să îl vinzi pe Tavi Popescu, trebuie să iei 50 de milioane. Acum îți dă două milioane. Popescu trebuie să mai stea minim doi ani, ca să iau eu 50 de milioane”, a declarat Gigi Becali, în timpul conferinţei de prezentare a lui Joyskim Dawa.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și