Închide meniul

Ofertă de ultima oră pentru Dan Petrescu. Dacă nu ajunge la arabi, "Bursucul" ar putea antrena trei români la o echipă din Europa League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 decembrie 2020, 15:07

Ofertă de ultima oră pentru Dan Petrescu. Dacă nu ajunge la arabi, "Bursucul" ar putea antrena trei români la o echipă din Europa League

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dan Petrescu este liber de contract după despărţirea de CFR Cluj

Petrescu mai este pe lista a doua echipe din Europa. Este vorba de Celtic Glasgow şi Wisla Cracovia. Cei mai mulţi bani i-ar primi în cazul în care ar accepta oferta lui Al Nasr. Şeicii sunt dispuşi să îi ofere un salariu anual de 2.5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, dorit de patronul lui Ludogoreţ

Metodi Shumanov a dezvăluit că Ludogoreţ este în căutarea unui nou antrenor, iar Dan Petrescu este considerat drept varianta ideală. Jurnalistul bulgar a amintit că tehnicianul de 52 de ani este într-o relaţie bună cu cei trei români de la gruparea din Razgrad.

Ludogoreţ este pe primul loc în campionatul Bulgariei, dar a avut rezultate dezamăgitoare în Europa League. "Verzii" au pierdut toate cele cinci meciuri din grupa J, au înscris 6 goluri şi au încasat 16.

Claudiu Keşeru este golgheterul lui Ludogoreţ, cu 6 goluri în 9 apariţii. Veteranii Cosmin Moţi (36 de ani) şi Dragoş Grigore (34) continuă să fie jucători importanţi la campioana ultimele nouă sezoane.

Reclamă

Dan Petrescu s-a despărțit amiabil de CFR Cluj

Neluțu Varga a anunțat după eliminarea din Cupa României că îl va da afară pe Dan Petrescu. Dacă ”Bursucul” nu ar fi acceptat de comun acord rezilierea contractului, ar fi trebuit să primească peste 2.000.000 de euro, cât era clauza de reziliere.

În cele din urmă, Petrescu a acceptat să plece de la echipă și să primească doar salariile restante la zi. El câștiga 400.000 de euro pe an ca antrenor al echipei campioane.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și