Închide meniul

Oferta PCH, refuzată de spaniolii lui Dinamo! ”Ni s-a fluturat o hârtie cu valoare zero”. Ce șanse de salvare mai au ”câinii”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 26 noiembrie 2020, 16:07

Oferta PCH, refuzată de spaniolii lui Dinamo! ”Ni s-a fluturat o hârtie cu valoare zero”. Ce șanse de salvare mai au ”câinii”

captura foto

Spaniolii de la Dinamo au refuzat ofertele făcute de fani

Nemulțumiți, fanii au postat un comunicat pe pagina de Facebook prin care au explicat exact cum s-au desfășurat negocierile între cele două părți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii din PCH, refuzați de spaniolii de la Dinamo

”N-am stat pe gânduri. Nu ne-am gândit nici măcar la faptul că am fost dați jos de pe tricouri și mințiți în legătură cu motivele pentru care sigla DDB a fost înlăturată. 

Nu ne-am gândit nici la faptul că proiectul nostru cu tricourile inscripționate cu numele suporterilor a fost blocat în mod intenționat de către actualul patron. 
Aveam atâtea motive să răspundem scurt și deja clasic: ”Proxima semana” (săptămâna viitoare). Dar nouă ne pasă de Dinamo. 

Din păcate, dorința noastră de a ajuta a nu a fost luată în considerare. Oferta înaintată prin ProgramDDB a fost declinată de către conducerea clubului”, au scris cei din PCH.

Reclamă

Fanii au cerut garanție pentru banii spaniolilor

Noi cerusem ca împrumutul să fie garantat printr-un gaj asupra acțiunilor deținute de partea spaniolă. Dacă Pablo Cortacero este atât de sigur că în mai puțin de o lună va dispune de 5.000.000€ pentru majorarea de capital, e clar că nu ar trebui să fie nicio problemă să garanteze împrumutul cu acțiunile pe care le deține. 

Din moment ce a refuzat oferta noastră, înseamnă că nici el nu crede în povestea cu milioanele de euro. 
Ba mai mult, ni s-a fluturat o hârtie cu valoare zero, prin care cineva garantează că ”săptămâna viitoare” vor intra 1.500.000€. Domnul șahist crede că ne face să schimbăm pionul pe regină… 

Între timp am lucrat și la un plan B și suntem gata să oferim o altă soluție pentru ca Dinamo să-și achite datoriile urgente și să scape de penalizare. Vom reveni cu detalii despre acest plan, în cazul în care se va apela la el”, a fost promisiunea suporterilor dinamoviști.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo nu dispune de bani pentru achitarea datoriilor

Mai mult, fanii au fost informați de Alex Couto Lago că Dinamo nu dispune de nicio sumă de bani pentru achitarea datoriilor nici în momentul de față.

Soluția de avarie a fost acordarea unui împrumut până ce Pablo Cortacero ar fi putut să vină cu acei bani salvatori promiși de săptămâni întregi.

„Vă propunem următoarele două soluţii, chiar dacă Asociaţia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” deţine doar 20.06% din acţiunile clubului:

Acordarea imediată de către Asociaţia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” a unui împrumut în valoare de 150,000 euro echivalent în RON către DINAMO 1948 S.A. concomitent cu cumpărarea a 25% din acţiunile DINAMO 1948 S.A. de la firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL pentru suma de 1 RON. Pentru garantarea restituirii împrumutului solicităm instituirea unei ipoteci asupra tuturor acţiunilor deţinute de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL la DINAMO 1948 S.A. în favoarea Asociaţiei „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO”, ipoteca ce urmează a fi înscrisă în Registrul Acţionarilor alături de interdicţia de înstrăinare şi grevare.

Acordarea imediată de către Asociaţia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” a unui împrumut în valoare de 200,000 euro echivalent în RON (150,000 euro imediat şi diferenţa până la data de 15.12.2020) către DINAMO 1948 S.A. concomitent cu cumpararea a 30% din acţiunile DINAMO 1948 S.A. de la firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL pentru suma de 1 RON. Pentru garantarea restituirii împrumutului solicităm instituirea unei ipoteci asupra tuturor acţiunilor deţinute de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL la DINAMO 1948 S.A. in favoarea Asociatiei „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO”, ipoteca ce urmează a fi înscrisă în Registrul Acţionarilor alături de interdicţia de înstrăinare şi grevare”, au fost propunerile suporterilor, refuzate în cele din urmă de spanioli.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și