Închide meniul

Ofertă uriaşă pentru Dennis Man. Atalanta pune pe masă 10 milioane de euro

Dan Roșu Publicat: 4 aprilie 2020, 13:44

Reclamă
Ofertă uriaşă pentru Dennis Man. Atalanta pune pe masă 10 milioane de euro

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man este una dintre "perlele" lui Gigi Becali

Voetbalzone.nl susţine că Man va fi înlocuitorul lui Ilicic, jucător cu şanse mari de a părăsi gruparea din Bergamo. Atalanta vrea să ia între 25 şi 30 de milioane de euro pentru sloven, iar Dennis e primul în capul listei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olandezii anunţă că Atalanta oferă 10 milioane de euro pentru Dennis Man

Sursa citată anunţă că Atalanta pregăteşte 10 milioane de euro pentru a-l aduce în Serie A pe jucătorul ajuns la echipă în 2016, pentru 350.000 de euro. Rămâne de văzut dacă Gigi Becali va accepta oferta. 

Înainte de pandemia de coronavirus, finanţatorul roş-albaştrilor susţinea că nu se desparte de Dennis Man pentru mai puţin de 15 milioane de euro. 

"Pentru Man există doar discuţii. Au dat 7 milioane şi am considerat că nu e un subiect serios şi nu am discutat deloc. 7 milioane pentru Man. Nu am vrut să discut nimic. Hai, la revedere! Nu vreau să zic (n.r. – numele echipei)", a spus Gigi Becali în exclusivitate la Antena Sport, cu câteva zile în urmă.

Dennis Man poate fi o afacere profitabilă pentru Becali

FCSB ar putea face o afacere excelentă. În 2016 l-a transferat pe Man de la UTA pentru 350.000 de euro. Între timp cota lui a avut un salt uriaș și a ajuns la 5.5 milioane de euro (transfermarkt). Șapte goluri și pase decisive are Dennis în acest sezon. Contractul său cu roș-albaștrii expiră peste doi ani.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și