Închide meniul

OFICIAL | Barcelona a semnat cu jucătorul pentru care a insistat Ronald Koeman. Clauză de reziliere de 400 de milioane de euro

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 octombrie 2020, 12:06

OFICIAL | Barcelona a semnat cu jucătorul pentru care a insistat Ronald Koeman. Clauză de reziliere de 400 de milioane de euro

Profimediaimages

Sergino Dest va juca alături de Lionel Messi

  • Fundaşul are 21 de ani şi a fost pe lista lui Bayern
  • Ronald Koeman l-a dorit cu orice preţ
  • Suma pe care o va plăti gruparea blaugrana

Jucătorul a fost dorit cu insistenţă de Ronald Koeman. În schimbul jucătorului care evoluează în naţionala Statelor Unite, echipa de pe Camp Nou va plăti 21 de milioane de euro. În contract sunt stipulate şi bonusuri de 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergino Dest este noul fundaş al Barcelonei

Dest a ajuns deja pe stadionul legendar al Barcelonei. Viecampionii din La Liga au anunţat, pe reţelele de socializare, noul transfer!

Reclamă

Tânărul care s-a remarcat în tricoul "lăncierilor" a devenit al patrulea transfer reuşit de Barcelona în noul sezon. Au mai venit Pjanic, Pedri şi Trincao. Totuşi, Sergino este singurul jucător care a fost adus la cerinţele lui Koeman.

Și Bayern și l-a dorit pe apărătorul lui Ajax, dar nu a fost dispusă să intre la licitație cu Barcelona. Sergino Dest a făcut pasul la echipa de seniori a lăncierilor anul trecut. A evoluat în 20 de meciuri din campionat, iar cota lui de piață a sărit imediat de la 600.000 de euro la 20 de milioane de euro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League