Închide meniul

OFICIAL | Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu Kayserispor! Motivul despărţirii şi anunţul făcut de conducătorii clubului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2021, 18:06

OFICIAL | Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu Kayserispor! Motivul despărţirii şi anunţul făcut de conducătorii clubului

Abaca Press via Hepta

Dan Petrescu nu mai este antrenorul lui Kayserispor

Campion în ultimii trei ani cu CFR Cluj, "Bursucul" a rezistat numai o lună şi jumătate pe banca lui Kayserispor. Ar fi renunţat la contractul valabil până în vara anului viitor din motive personale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu nu mai este antrenorul lui Kayserispor

"Din cauza unor motive de ordin familial, antrenorul nostru, Dan Petrescu, s-a despărţit de noi cu acordul părţilor. Îi mulţumim pentru tot şi îi urmăm mult succes în carieră", se anunţă în comunicatul lui Kayserispor.

Dan Petrescu a câștigat doar două partide de când a venit în Turcia. Kayserispor a ajuns la un singur punct deasupra liniei retrogradării și are cel mai slab atac din Super Lig.

Dan Petrescu, băgat în ședintă la Kayserispor

Turcii anunțaseră deja schimbări radicale. Berna Gozbași, patroana lui Kayserispor, vrea explicații de la Dan Petrescu și staff-ul său pentru rezultatele neconcludente.

Reclamă

Kayserispor a cedat cu 0-2 la Sivasspor în ultima etapă din Turcia. Dan Petrescu n-a mai câștigat aproape de o lună în Super Lig, de la 1-0 cu Kasimpasa pe 30 ianuarie.

Doar trei goluri a marcat Kayserispor în ultimele șase etape. În total, echipa lui Petrescu a înscris de șase ori cu fostul antrenor al CFR-ului pe bancă.

Dan Petrescu primea un salariu uriaş în Turcia

Tehnicianul de 53 de ani avea un salariu de 400.000 de euro, până la finalul stagiunii. A primit 100.000 de euro în momentul în care a semnat contractul. Sezonul viitor ar fi câştigat 850.000 de euro!

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, bonusurile oferite de clubul unde joacă Denis Alibec, Silviu Lung şi Cristi Săpunaru au fost foarte atractive. Petrescu punea mâna pe 100.000 de euro dacă va salva echipa de la retrogradare.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și