Închide meniul

OFICIAL | EURO 2020, cu fani în tribună pe Arena Naţională! Anunţul uriaş al MTS. Câţi suporteri pot asista la meciuri

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2021, 5:46

OFICIAL | EURO 2020, cu fani în tribună pe Arena Naţională! Anunţul uriaş al MTS. Câţi suporteri pot asista la meciuri

Profimediaimages

Fanii revin pe Arena Naţională la EURO 2020

  • Fanii pot reveni pe Arena Naţională
  • Anunţul oficial făcut de Ministerul Tineretului şi Sportului

FRF primise un ultimatum de la UEFA. Trebuia să anunţe de urgenţă modul în care se vor organiza meciurile de la turneul final găzduite de Arena Naţională. Dacă nu ar fi acceptat să permită accesul fanilor pe cel mai mare stadion din ţară, România risca să piardă găzduirea celor patru partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii revin pe Arena Naţională

"Ministerul Tineretului și Sportului marchează Ziua internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace printr-o veste îndelung așteptată: meciurile organizate pe teritoriul României în cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal EURO 2020 se vor defășura cu spectatori în tribune

Prin aprobarea Memorandumul prezentat de Ministerul Tineretului și Sportului în cadrul ultimei ședințe de guvern, Guvernul României s-a angajat să adopte legislația necesară, astfel încât meciurile din cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal Euro 2020 organizate în 2021 pe teritoriul României să se poată desfășura cu prezența în tribune a unui număr maxim de 13.000 de spectatori, reprezentând 25% din capacitatea tribunelor Arenei Naționale.

Reclamă

Decizia Guvernului României este una justificată, pe fondul angajamentelor asumate de România, având în vedere că exista riscul excluderii din circuitul EURO, ca urmare a deciziei UEFA ca toate meciurile din cadrul turneului să se desfășoare cu spectatori, într-un regim controlat și sigur din punct de vedere al sănătății fanilor. 

Angajamentele asumate de țara noastră au presupus investiții cu impact pe termen lung, care au sprijinit puternic economia, într-o perioadă dificilă. Dincolo de impactul economic, impactul asupra fenomenului sportiv, prin stimularea interesului public față de practicarea sportului și creșterea bazei de selecție pentru sportul de performanță au reprezentat argumente puternice în favoarea acestei decizii, alături de experiența acumulată cu prilejul organizării EURO 2020, care va permite organizarea, pe viitor, a altor evenimente importante, ceea ce va genera beneficii considerabile de imagine, pe termen lung", se anunţă în comunicatul MTS. 

Reclamă

Turneul final se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. Bucureștiul este printre cele 12 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din "optimile" de finală.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
România U17 a ratat calificarea la Campionatul European
Echipa naţională • 26 mart., 14:17
România U17 a ratat calificarea la Campionatul European. „Tricolorii”, doar egal cu Suedia în ultimul meci
Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: "Atât de urât!"
Extra • 23 mart., 10:54
„Chiar în halul ăsta? Opreşte!” Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: „Atât de urât!”
România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 22 mart., 23:41
România – Irlanda de Nord 1-1! „Tricolori” au început drumul spre EURO 2024 cu o remiză pe Arena Naţională
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Echipa naţională • 22 mart., 22:18
FOTO
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Scandal la meciul FCSB - Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare!
Liga 1 • 17 mart., 22:21
Scandal la meciul FCSB – Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare! Gigi Becali a fost acuzat direct: „A trecut la următorul nivel”