Închide meniul

OFICIAL | Luis Suarez a revenit la Nacional Montevideo, formaţie unde a debutat în fotbalul profesionist

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2022, 21:10

OFICIAL | Luis Suarez a revenit la Nacional Montevideo, formaţie unde a debutat în fotbalul profesionist

Luis Suarez during La Liga match between Atletico de Madrid and Sevilla FC at Wanda Metropolitano on May 15, 2022 in Madrid, Spain. Club Atletico de Madrid v Sevilla FC - La Liga Santander, Spain - 15 May 2022,Image: 691740729, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Luis Suarez/Profimedia

Luis Suarez a fost prezentat la noua sa echipă, Nacional Montevideo. Urugayanul a semnat cu formaţia la care a debutat în fotbalul profesionist, în urmă cu 19 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Suarez a rămas liber de contract, după despărţirea de Atletico Madrid, pentru care a evoluat timp de două sezoane, fiind cumpărat de la Barcelona.

Luis Suarez a revenit la Nacional Montevideo

Luis Suarez urmează să fie prezentat la noua sa echipă, Nacional Montevideo, după cum anunţă chiar oficialii formaţiei, pe conturile oficiale. Atacantul va semna un contract valabil pe 5 luni. Acesta va evolua alături de naţionala sa la Campionatul Mondial din Qatar, de la sfârşitul anului.

Atacantul în vârtsă de 35 de ani revine la Nacional, după 18 ani. Acesta a fost format la academia formaţiei din capitala Uruguayului, iar pentru echipa mare a jucat un singur sezon. În 2006 se trasnfera în Europa, la Groningen. Ulterior, a evoluat pentru Ajax, Liverpool, Barcelona şi Atletico Madrid.

Reclamă

Timp de 10 zile, fanii celor de la Nacional au lansat o petiţie în mediul online prin care au cerut conducerii clubului să îl readucă pe Luis Suarez. Eforturile fanilor au dat roade, şi atacantul a revenit în campionatul ţării sale natale.

”Am ajuns la un acord să merg la Nacional, mi-a fost imposibil să refuz această oportunitate. Sper ca ultimele detalii să se rezolve cât de repede ca mutarea să devină oficială”, a declarat Luis Suarez, într-un videoclip postat recent pe conturile sale oficiale.

Xavi, anunţ clar despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona

Xavi a recunoscut că revenirea lui Lionel Messi la Barcelona este „imposibilă” în prezent, dar nu a exclus o viitoare colaborare cu fostul său coechipier de la echipa catalană, informează DPA.

Reclamă 4 / 0/3

„Are contract şi este imposibil acum”, a spus antrenorul spaniol înaintea amicalului dintre Barca şi Juventus, programat marţi la Dallas (SUA). „Messi este cel mai bun fotbalist din lume şi din istorie.

Preşedintele Laporta a spus deja că povestea lui Messi cu Barca nu s-a terminat, dar acum nu este momentul să vorbim despre asta”, a adăugat Xavi.

Messi (35 ani) s-a despărţit în vara trecută de Barcelona, club la care a sosit la vârsta de 13 ani şi alături de care a cucerit 35 de trofee pe parcursul carierei sale. El a fost nevoit să plece de pe Camp Nou din cauza problemelor financiare ale clubului „blaugrana”, care nu a mai putut onora contractul jucătorului argentinian la momentul respectiv.

Argentinianul a semnat ulterior un acord pe doi ani cu Paris Saint-Germain, valabil până în 2023, însă prestaţiile sale în tricoul parizienilor nu s-au ridicat la nivelul evoluţiilor strălucitoare sub culorile Barcelonei, reuşind doar şase goluri în sezonul său de debut în campionatul Franţei.

Recomandări
  • Luis Suarez a revenit la Nacional Montevideo
  • Uruguayanul era liber de contract, după despărţirea de Atletico Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și