Închide meniul

OFICIAL | Șeicul i-a făcut pe plac lui Răzvan Lucescu. Atacantul care va fi plătit regește la Al Hilal!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 octombrie 2020, 10:38

OFICIAL | Șeicul i-a făcut pe plac lui Răzvan Lucescu. Atacantul care va fi plătit regește la Al Hilal!

Profimediaimages

Luciano Vietto a semnat cu echipa lui Răzvan Lucescu

Jucătorul de 26 de ani tocmai marcase în derby-ul Portugaliei dintre Sporting și FC Porto. I-a salvat de la înfrângere pe alb-verzi cu un gol marcat în minutul 87.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luciano Vietto a ajuns sub comanda lui Răzvan Lucescu de Al Hilal

Mutarea a fost confirmată pe contul de Twitter al echipei antrenate de Răzvan Lucescu. Vietto a avut parte de o prezentare spectaculoasă.

Conform jurnaliștilor de la Todofichajes, sud-americanul a fost convins de Al Hilal cu un salariu uriaș. A semnat un contract valabil patru sezoane și va încasa, anual, 4 milioane de euro. Sporting primeșe în schimbul lui Vietto aproximativ 7 milioane de euro.

În urmă cu cinci ani, Atletico Madrid plătea 20 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Villarreal. Nu a confirmat și a ajuns apoi la Sevilla, Valencia și Fulham. Acum, Luciano Vietto are o cotă de piață de 7 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și