Închide meniul

Olimpiu Moruţan, aproape de o echipă de Champions League. FC Copenhaga, pe urmele mijlocaşului de la Galatasaray

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2022, 16:42

Olimpiu Moruţan, aproape de o echipă de Champions League. FC Copenhaga, pe urmele mijlocaşului de la Galatasaray

Cum își propune Fatih Terim să îl revitalizeze pe Olimpiu Moruțan

Profimedia

Olimpiu Moruţan s-ar putea despărţi în această vară de Galatasaray, iar o posibilă destinaţie pentru mijlocaşul român ar putea fi FC Copenhaga, campioana Danemarcei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan este tot mai aproape de o plecare de la Galatasaray. Mijlocaşul era transferat în urmă cu un an de formaţia turcă de la FCSB, în schimbul a 3.5 milioane de euro.

Olimpiu Moruţan, aproape de FC Copenhaga

FC Copenhaga ţinteşte să obţină semnătura lui Olimpiu Moruţan. Din informaţiile playsport.ro, pentru fotbalistul român, nordicii pregătesc o ofertă în această perioadă de mercato. Totodată, FC Copenhaga l-a mai ofertat pe mijlocaş înainte de transferul său la Galatasaray. Nordicii era dispuşi să ofere 3 milioane de euro, însă Gigi Becali a refuzat, acceptând oferta primită de la Galatasaray.

În această perioadă de mercato, s-a tot zvonit că Olimpiu Moruţan se va despărţi de Galatasaray. Ankaragucu, formaţie din prima ligă turcă, a fost şi ea interesată de fotbalistul român, şi dorea să-l transfere sub formă de împrumut. Mutarea a picat însă, iar Moruţan aşteaptă oferte de la alte cluburi.

Atât Olimpiu Moruţan, cât şi Alexandru Cicâldău, par a nu mai intra în graţiile noului antrenor de la Galatasaray, Okan Buruk. Cei doi nu au impresionat nici sezonul trecut, jucând în nota echipei, care nu a reuşit să prindă loc de cupe europene, sub comanda lui Fatih Terim.

Reclamă

Olimpiu Moruţan a evoluat în 34 de partide pentru Galatasaray, în sezonul trecut, marcând doar trei goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 5, în tate competiţiile

Giovanni Becali a anunțat ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău pot primi o nouă șansă la Galatasaray, a asigurat Giovanni Becali. Cei doi români trebuie să-l impresioneze pe noul lor antrenor, Okan Buruk.

„La Galatasaray, după 20 iulie vom ştii despre ce e vorba. E un antrenor nou, trebuie să-i vadă (n.r. – pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău), să se acomodeze. Nu vă plângeţi că sunt echipe care îi vor pe amândoi. Man şi Mihăilă nu se mişcă”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunțat că nu va mai da „nici 5 bani” pe jucători și că va aduce înapoi la echipă doar fotbaliști împrumutați la alte formații. Latifundiarul din Pipera ia în calcul inclusiv o posibilă revenire a lui Moruțan la FCSB.

„Moruțan, dacă vrea să vină împrumut, e ok. Altfel, nu mă interesează. Dacă voi reuși să câștig campionatul sau să mă calific în cupele europene, doar așa mai bag bani în fotbal. Eu nu vreau să mai risc. În trecut am riscat, uneori mi-a ieșit. Acum nu mai vreau să risc”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și