Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruţan, primul gol în tricoul lui Pisa! Atacantul român se simte excelent în Serie B

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2022, 22:56 / Actualizat: 11 ianuarie 2024, 17:48

Olimpiu Moruţan, primul gol în tricoul lui Pisa! Atacantul român se simte excelent în Serie B

Olimpiu Moruţan, primul gol în tricoul lui Pisa

Olimpiu Moruţan, gol pentru Pisa / Profimediaimages

Olimpiu Moruţan a înscris primul său gol în tricoul lui Pisa. Mijlocaşul de 23 de ani, adus sub formă de împrumut de la Galatasaray, a marcat în meciul cu Como, din etapa a 2-a din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mouţan a fost titularizat de Rolando Maran alături de un alt internaţional român, Marius Marin. Celălalt tricolor, Adrian Rus, a fost lăsat pe bancă.

Olimpiu Moruţan, primul gol în tricoul lui Pisa

Oaspeţii au deschis însă scorul în minutul 5, prin spaniolul Blanco. Avantajul lor a rezistat până la jumătatea primei reprize. Pisa a primit penalty, iar Moruţan şi-a asumat răspunderea de la punctul cu var.

Olimpiu Moruţan l-a învins pe Ghidotti, de la punctul cu var, şi a făcut 1-1 în minutul 24. A fost primul său gol după aproape un an de pauză. Nu mai punctase din luna octombrie a anului trecut, când o făcuse în victoria lui Galatasaray cu Gaziantep.

Reclamă

Moruţan este în mare formă şi are un început de sezon grozav. În cele trei meciuri jucate pentru noua sa echipă a reuşit un gol şi două pase decisive.

Olimpiu Moruțan, două pase de gol în Cittadella – Pisa 4-3

Introdus în minutul 67, Moruțan a pasat decisiv de două ori în prelungirile meciului. Prima dată a făcut-o la golul lui Giuseppe Sibilli, în minutul 90, apoi la reușita lui Canestrelli din minutul 90+8.

Tuttomercatoweb i-a acordat românului nota 6.5 pentru prestația sa.

Reclamă 4 / 0/3

”A schimbat fața echipei în faza ofensivă, a creat pericol la poarta adversă și a oferit două pase de gol”, au notat italienii.

Moruțan e împrumutat la Pisa de la Galatasaray. La formația din Serie B e coleg cu conaţionalii Marius Marin şi Adrian Rus.

150.000 de euro au plătit italienii pentru împrumutul lui Moruţan. În contract este trecută o clauză specială. Dacă Pisa va promova în Serie A, este obligată să achite 5.500.000 de euro.

Românul s-a despărţit de Galatasaray, după un singur sezon petrecut în Turcia. Fostul mijlocaş de la FCSB ar urma să încaseze acelaşi salariu pe care îl avea şi în Turcia, şi anume 600.000 de euro.

Recomandări
  • Olimpiu Moruţan, primul gol în tricoul lui Pisa
  • Mijlocaşul român a înscris în poarta lui Como

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și