Închide meniul

Olimpiu Moruţan vrea cu orice preţ la Galatasaray! Anunţul făcut de impresarul mijlocaşului despre negocierile dintre Gigi Becali şi Fatih Terim

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 august 2021, 12:05

Olimpiu Moruţan vrea cu orice preţ la Galatasaray! Anunţul făcut de impresarul mijlocaşului despre negocierile dintre Gigi Becali şi Fatih Terim

Olimpiu Moruțan

Profimediaimages

Olimpiu Moruţan vrea cu orice preţ la Galatasaray! Anunţul făcut de agentul Florin Vulturar

Olimpiu Moruţan vrea cu orice preţ să ajungă vara aceasta la Galatasaray. Agentul acestuia, Florin Vulturar, a recunoscut că mijlocaşul este cu gândul la transfer. De asemenea, impresarul a explicat că singurul motiv pentru care mutarea nu s-a realizat până acum este faptul că Gigi Becali nu a ajuns la o înţelegere cu turcii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Da, Moruţan îşi doreşte să vină la Galatasaray. Este un club mare şi are fani incredibili. Problema este între cele două conduceri”, a declarat Florin Vulturar, citat de fanatik.com.

Presa din Turcia susţine că başkanii grupării „Cim Bom Bom” vor să ofere pe jucătorul cotat la 2.8 milioane de euro chiar suma cerută ultima dată de Gigi Becali, 3 milioane de euro.

Potrivit Transfermarkt, Olimpiu Moruţan are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro. Ar putea ajunge să joace alături de Alexandru Cicâldău.

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan după ce Gigi Becali i-a redus preţul. Clubul care îi face concurenţă lui Galatasaray

Galatasaray a fost dispusă să achite 8 milioane de euro pentru internaţionalul român, dar patronul lui FCSB a transmis că nu îl va lăsa să plece decât în schimbul a 10 milioane de euro. Evoluţiile modeste ale lui Moruţan l-au făcut pe Becali să se răzgândească.

Reclamă

Finanţatorul vicecampioanei a anunţat public că îl vinde pe Moruţan şi pentru 3 milioane de euro, iar Fatih Terim a reacţionat imediat. Conducătorii grupării Cim Bom Bom au revenit cu o ofertă care să îndeplineacă noile cerinţe ale lui Becali. Nu este singurul club care şi-a manifestat interesul să îl transfere pe jucătorul care a marcat 8 goluri în ultima ediţie din Liga 1.

Potrivit gsp.ro, FC Copenhaga a făcut o ofertă oficială pe adresa lui FCSB. Danezii care l-au mai vrut şi în urmă cu un an pe Moruţan vor să achite 3 milioane de euro, dar suma ar mai putea creşte cu un milion din bonusuri. FC Copenhaga face rost de bani după ce îl vinde pe Mohamed Daramy la Ajax.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și