Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Olteanul și brazilienii! Gică Popescu, povești fabuloase cu Romario și Ronaldo: ”Când a venit în vestiar, la Barcelona, mi-a sărit direct în brațe!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 24 iunie 2021, 16:05

Olteanul și brazilienii! Gică Popescu, povești fabuloase cu Romario și Ronaldo: ”Când a venit în vestiar, la Barcelona, mi-a sărit direct în brațe!”

AS.ro

Gică Popescu a fost căpitan la Barcelona

Olteanul și brazilienii! Romario l-a luat pe Popescu să stea lângă el, în vestiar, iar apoi să-i arate orașul. ”Baciul” a povestit amuzat cum a așteptat o oră și jumătate după brazilian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când am ajuns la Eindhoven, m-a luat Romario: Rumeno, stai aici lângă mine! M-a luat lângă el și mi-a zis că seara vrea să mă scoată la un restaurant italian. Mi-a zis că la 7 mă ia din recepție de la hotel.

Eu la 7 fără un sfert eram acolo îl așteptam pe Romario. Se face 7, 7 și jumate, 8, 8 și un sfert vine și el legănându-se așa: Ce faci, mă aștepți de mult? A, nu, acum 5 minute am coborât,iar eu eram de o oră și jumătate acolo. Ăsta era Romario”, a dezvăluit Gică Popescu la AS.ro LIVE.

Olteanul și brazilienii! Ronaldo, copilul lui Gică Popescu

Popescu a repetat și el figura pe care i-o făcuse lui Romario, cu Ronaldo. Practic, atacantul, un puști pe atunci, a fost crescut de fostul internațional român.

Au trecut cei patru ani de zile și a venit Ronaldo. L-am luat eu: hai vino aici lângă mine. Exact ce mi-a făcut Romario mie, i-am făcut eu lui Ronaldo. L-am luat de la hotel, numai că eu am ajuns la timp.

Reclamă

L-am dus la acel restaurnat italian. Patronul a devenit cel mai bun prieten al lui. Eu am plecat la Tottenham, apoi Barcelona”, a mai spus Gică Popescu la AS.ro LIVE.

Prima reacție a lui Ronaldo când a intrat în vestiarul Barcelonei

Gică Popescu a dezvăluit, la AS.ro LIVE, prima reacție a lui Ronaldo când a intrat în vestiarul celor de la Barcelona. Atacantul a sărit direct în brațele ”Baciului”.

Când a venit la Barcelona, a intrat în vestiar, cei din club vorbeau cu el, iar el nu avea treabă, se uita prin vestiar. Când m-a văzut, a băgat direct sprint la mine. A sărit în brațele mele. I-am zis, te cresc și aici? :). Când a venit la Eindhoven avea 16 ani jumate, am avut o relație excelentă și la Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

El a venit atunci direct la mine. Venea mereu la mine acasă. Eu aveam o casă foarte frumoasă, aveam teren de tenis în spate. Jucam tenis la mine acasă. Nu l-am bătut o dată. Avea o rapiditate incredibilă. Mi-a luat la bani, m-a rupt. Era un fotbalist imens”, susține Gică Popescu.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și