Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Omul care l-a cărat pe Man! Natanticu, tăticu` noii generații de la națională: ”Îi luam de la gară și-i duceam la Mogoșoaia!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 decembrie 2021, 15:27

Omul care l-a cărat pe Man! Natanticu, tăticu` noii generații de la națională: ”Îi luam de la gară și-i duceam la Mogoșoaia!”

Cosmin Natanticu, dezvăluiri spumoase

AS.ro

Natanticu a avut grijă de Răzvan Oaidă, Dennis Man și Adrian Petre, pe vremea când aceștia erau doar niște puști, care veneau de la Arad la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaidă, de la FCSB, este vărul meu. Mama lui este soră cu mama mea, este fiul unchiului meu Oaidă, fotbalist. Mi-am văzut visul împlinit prin el. Am fost la meciurile de la națională. El juca la Atletico Arad, cu Man, Petre și niște copii.

Când aveau 14 ani și erau chemați la echipa națională, eu mergeam la gară să iau copiii. Îi duceam la Mogoșoaia la lot. Eu, fără să știu cine sunt ăia din spate. Eu, cu glume: când ajungeți voi mari fotbaliști, poate nu mă mai băgați în seamă”, a povestit Cosmin Natanticu la AS.ro LIVE.

Cosmin Natanticu, întâlnire de zile mari cu Dennis Man

Peste ani, când Dennis Man a ajuns la FCSB și se duela cu Răzvan Oaidă, care era la Botoșani, Natanticu s-a reîntâlnit cu actualul star al naționalei. Comediantul nu l-a mai recunoscut și a rămas surprins când acesta s-a băgat în seamă cu el.

Am fost și la meciurile lui, normal. Răzvi, văru-meu, juca la Botoșani, și vine Man la mine:

Reclamă

– Ce faci, bă, numai la televizor te văd?

Eu, uimit, mă gândeam, de unde se bagă ăsta în seamă cu mine, mă. Îmi zice:

– Băă, nu mai ții minte, am stat și la tine în garsonieră. Taică-meu a dormit la tine!

Reclamă 4 / 0/3

– Tu erai copilul ălă, băă… nu mai țineam minte.

Eu îl știam pe văru-meu și că era cu câțiva copii în spate, nu știam eu cine sunt”, și-a amintit Natanticu la AS.ro LIVE.

Cosmin Natanticu, părintele noii generații de la națională

Stelist declarat, Natanticu susține echipa lui Gigi Becali și a glumit pe seama faptului că îi transporta, cu mașina proprie, pe jucătorii care mergeau la loturile de tineret.

Sunt FCSB-ist, e copilul acolo. Omul care i-a lansat pe Man, Petre și Oaidă în fotbal. Păi, da… jumătate din echipa de tineret de la EURO, era a mea. Am și eu meritul meu, alături de Rădoi, la U21 :).

Benzina mea consumată și nervii mei, să te trezești la 6 să te duci să iei copiii de la Mogoșoaia, prindeam toată nenorocirea aia de trafic. Federația nu avea, mă, nene, mașină și să ducă copiii ăștia.

Domnul Burleanu știe că eu, pe benzina mea, i-am dus pe ei la antrenamente mereu :). Când vine Man în România, să zică și el ceva de vărul lui Oaidă”, a glumit Cosmin Natanticu.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și