Închide meniul

Omul pe care Gigi Becali l-a acuzat că i-a distrus echipa a ajuns în Liga 2: "Am reuşit să îl convingem"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 8:38

Omul pe care Gigi Becali l-a acuzat că i-a distrus echipa a ajuns în Liga 2: "Am reuşit să îl convingem"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali l-a acuzat pe Marian lupu că din cauza lui se accidentează jucătorii

Marian Lupu, omul care a fost scos ţap ispăşitor de Gigi Becali pentru accidentările de la echipă, a ajuns la Concordia Chiajna. Anunţul a fost făcut de antrenorul principal al ilfovenilor, Florin Bratu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am reușit să îl convingem și pe Marian Lupu să îl aduc lângă mine la Concordia Chiajna. A avut o discuție cu domnul președinte Cristi Tănase, cu mine, i-am explicat ce ne dorim, a văzut infrastructura, a stat câteva zile, s-a gândit, după care ne-a dat un răspuns și suntem bucuroși. E un băiat pregătit, un băiat cu foarte multă experiență, iar eu chiar aveam nevoie de un astfel de om, pentru a îmbunătăți lucrurile din punct de vedere fizic și nu numai”, a spus Florin Bratu la Prosport.

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Marian Lupu

Gigi Becali l-a acuzat la începutul sezonului trecut pe Marian Lupu că jucătorii se accidentează prea des. 

Eu cred că echipa e distrusă, e o uzură care se întâmplă de mai multă vreme datorită preparatorului fizic. Eu cu Ilie Dumitrescu am vorbit, mie îmi spunea: «Băi, Gigi, băi, vezi că nu ai preparator». Colaboratorii au spus că nu are legătură preparatorul, ci antrenorul. Acum a ieșit totul la iveală: s-a distrus echipa! O să pun la punct totul. De mâine, nutriționist, preparator fizic și mai multe lucruri care se vor lua la echipă”, spunea Gigi Becali, în luna iulie a anului trecut.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și