Închide meniul

Ovidiu Hațegan e tot mai aproape să se retragă din arbitraj după ce a suferit un infarct la 41 de ani

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2022, 12:16

Ovidiu Hațegan e tot mai aproape să se retragă din arbitraj după ce a suferit un infarct la 41 de ani

Ovidiu Hațegan e cel mai bine cotat arbitru român

Profimedia

Ovidiu Hațegan e tot mai decis să pună punct carierei de arbitru după ce a suferit un infarct la 41 de ani. El e cel mai bine cotat arbitru din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hațegan nu vrea să-și riște sănătatea și ar fi luat decizia să-și încheie cariera de arbitru, anunță gsp.ro.

Ovidiu Hațegan s-ar fi retras din arbitraj

Susa citată notează că există posibilitatea ca Hațegan să revină asupra deciziei în viitorul apropiat, dar șansele sunt foarte mici.

Centralul de 41 de ani se afla acasă, la Arad, când a simţit dureri puternice în zona pieptului, duminică, după un antrenament. El a mers la camera de gardă la un spital local, unde medicii au stabilit că arbitrul a suferit un infarct.

Ovidiu Haţegan a fost transferat de urgenţă la un spital din Timişoara, unde a fost operat şi i s-a montat un stent. Haţegan a revenit recent din Arabia Saudită, unde a condus câteva meciuri.

Reclamă

Hațegan: „Acum mă simt bine!”

Hațegan a transmis că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit.

„Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulțumesc staff-ului medical care m-a îngrijit și tuturor celor care mi-au transmis mesaje și gândurile lor bune. În momentele acestea am nevoie de liniște, așa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea”, a spus Ovidiu Haţegan, citat de frf.ro.

Ovidiu Hațegan, decis să renunțe la arbitraj

Potrivit surselor Antena Sport, arbitrul român a transmis, într-o discuție cu medicul care l-a operat, că vrea să retragă din arbitraj. Ovidiu Hațegan are doi copii și vrea să se dedice familiei sale.

Reclamă 4 / 0/3

”E stabil, e conștient! E bine că e tânăr și sportiv!”, a transmis Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare pentru Antena Sport.

Cel mai bine cotat arbitru român, cu 295 de meciuri în Liga I şi numeroase partide conduse la nivel internaţional, mai ales în Liga Campionilor, Hațegan face parte din categorie Elite, cea mai înaltă a UEFA, şi se numără printre centralii care pot fi selecţionaţi pentru a arbitra la Cupa Mondială din Qatar.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și