Închide meniul
VIDEO

PAOK – Heraklion 1-2! Cu Răzvan Lucescu suspendat, campioana a ratat șansa de a urca pe primul loc în Grecia

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2024, 22:57

Reclamă
PAOK – Heraklion 1-2! Cu Răzvan Lucescu suspendat, campioana a ratat șansa de a urca pe primul loc în Grecia

PAOK - Heraklion 1-2 LIVE VIDEO

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Meciuk PAOK – Heraklion 1-2 a fost în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY. Partida a contat pentru etapa cu numărul 9 a sezonului din Superliga Greciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a dat prima lovitura în minutul 35 al partidei, atunci când Despodov a marcat o „bijuterie”, din lovitură liberă. Oaspeții au revenit în meci prin Fortunas, în minutul 77, iar Salcedo a stabilit scorul final, în minutul 79.

După acest rezultat, echipa lui Răzvan Lucescu a ratat ocazia de a urca pe primul loc și este pe 2, cu 17 puncte, la o lungime față de liderul Aris. De cealaltă parte, Heraklion a urcat pe locul 6, cu 14 puncte.

PAOK – Heraklion 1-2 LIVE VIDEO

Min. 79: PAOK – Heraklion 1-2! Incredibil! Salcedo a dat lovitura, după o fază fixă! Elevii lui Răzvan Lucescu, „întorși” în doar 2 minute!

Min. 77: PAOK – Heraklion 1-1! Fountas a restabilit egalitatea. Salcedo a semnat assist-ul.

Reclamă
Reclamă

Min. 36: PAOK – Heraklion 1-0! Despodov a înscris cu un șut de senzație, din lovitură liberă! Golul a fost văzut de Răzvan Lucescu de la loja stadionului, antrenorul fiind suspendat.

Min. 1: A început meciul!

UPDATE: Echipele de start

Reclamă
  • PAOK: Kotarski, Otto, Lovren, Coley, Gomez, Schwab, Ozdoev, Constantelias, Murg, Despodov, Tisundali.
  • Heraklion: Christogeorgos – Marinakis, Lampropoulous, Christopoulos, Chatzitheodoridis – Karachalios, Bainovic – Shengelia, Fountas, Apostolakis – Jung

Răzvan Lucescu nu va sta pe bancă în duelul de pe Toumba. Fostul selecţioner al României va fi suspendat în următoarele 23 de zile, după scandalul provocat în derby-ul de la Atena, cu AEK.

Chiar dacă a fost suspendat şi e fără victorie în Europa, Răzvan Lucescu a fost aclamat de fanii lui PAOK la meciul cu Plzen, din Europa League.

Potrivit gazzetta.gr, suporterii prezenți pe „Toumba” l-au aplaudat pe român, atunci când acesta a intrat pe teren.

Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Antrenorul român a fost suspendat timp de 23 de zile şi amendat cu 7.500 de euro.

Răzvan Lucescu va rata meciurile din campionat cu OFI, Lamia și Olympiacos. Totodată, va rata partida de Cupă cu Aegaleo. Superliga Greciei este transmisă în România exclusiv în AntenaPLAY.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și