Închide meniul

Parteneriat surpriză pentru Dinamo. "S-a livrat necesarul de medicamente". Problema rezolvată după revenirea "SMURD-ului"

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2021, 8:20

Parteneriat surpriză pentru Dinamo. "S-a livrat necesarul de medicamente". Problema rezolvată după revenirea "SMURD-ului"

Hepta

Dinamoviştii încearcă să îşi rezolve problemele uriaşe

  • Dinamoviştii au un nou sponsor
  • Anunţul făcut de clubul din Ştefan cel Mare

Alb-roşiii au izbutit astfel să facă rost de medicamentele de care aveau mare nevoie. În perioada în care era antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra a plătit din propriul buzunar banii necesari pentru vitaminizarea jucătorilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a făcut rost de medicamentele necesare jucătorilor

"Dinamo București a semnat un parteneriat cu Farmaciile Belladonna, valabil până la finalul sezonului în curs, cu posibilitatea de a se transforma într-un parteneriat pe termen lung. 
Farmaciile Belladonna sunt un brand 100% românesc, aflat în topul preferințelor pacienților, cu o tradiție de 20 de ani, fiind considerate farmaciile de proximitate pentru locuitorii din București.

Valorile noului nostru partener sunt 'grijă, atenție și respect pentru pacienți'.
Acestea sunt și o parte din valorile noastre, a suporterilor din programul DDB: "Grijă, atenție și respect pentru Dinamo", așa că Farmacia Belladonna devine "Farmacia suporterilor dinamoviști", cel puțin până la vară. 

Reclamă

Noul nostru partener pe această zonă a livrat deja necesarul de medicamente, vitamine și alte produse medicale, de care jucătorii lui Dinamo vor beneficia în următoarea perioadă", au anunţat dinamoviştii prin intermediul unui comunicat.  

De câţi bani mai are nevoie Dinamo pentru a evita falimentul

Fanii dinamovişti continuă cursa nebună de a salva clubul de la faliment. Au redus datoria clubului de la 1.200.000 de euro la doar 550.000 de euro.

Reclamă

"CÂINILOR, SUNTEM TOT MAI APROAPE DE SALVAREA CLUBULUI! De la o datorie atât de mare, de 1.200.000€, am reușit să coborâm sub jumătate și am ajuns astăzi la 550.000€.

Nu e ușor să ne împărțim între atâtea greutăți, să luptăm pe atâtea fronturi. Uneori putem da și rateuri. Știm că se sparg toate în capul nostru, chiar și atunci când ratează un jucător, sau când se dă penalty în loc de fault în atac. Salariile sunt plătite pe luna ianuarie. Am plătit și ratele la zi către ANAF.

Sumele de mai sus reprezintă datorii rezultate din litigii cu foștii jucători. Datorii făcute de cei care au încercat falimentarea clubului. Niște impostori care n-au luat în calcul că se pun cu CÂINII. Dar le promitem că LE VA FI GREU CU NOI", au anunţat fanii dinamovişti.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul din Ştefan cel Mare tocmai a rezolvat şi problema antrenorului. Gheorghe Mulţescu preluat postul rămas vacant după demisia lui Jerry Gane. "SMURD-ul" va încerca să salveze echipa de la retrogradare. Dinamo este pe locul 14 în Liga 1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”