Închide meniul

”Păstrăm șanse în continuare!” Alex Chipciu, optimist după a doua înfrângere a CFR-ului cu Roma. Ce a spus despre meciul cu CSKA Sofia

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 26 noiembrie 2020, 21:14

”Păstrăm șanse în continuare!” Alex Chipciu, optimist după a doua înfrângere a CFR-ului cu Roma. Ce a spus despre meciul cu CSKA Sofia

Alexandru Chipciu nu a avut cea mai bună relaţie cu Dan Petrescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alex Chipciu: ”Nu e un rezultat favorabil pentru noi”

”Nu e un rezultat favorabil pentru noi, dar mai vine și meciul de joi cu CSKA Sofia, dacă vom câștiga acest meci și Young Boys nu va bate Roma, păstrăm șanse de calificare in continuare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă feresc de clișee sau să zic că meciul de joi e decisiv, nu prea îmi place să spun lucrurile astea, dar păstrăm șanse în continuare”, a declarat Chipciu.

Alex Chipciu: ”Avem șanse cu CSKA”

Jucătorul campioanei s-a arătat optimist de faptul că CFR a reușit să o învingă pe CSKA în tur, astfel că ar trebui să poată repeta performanța, mai ales că joacă acasă.

”Avem meci cu CSKA Sofia, o echipă pe care am bătut-o în tur și avem șanse. Roma e o echipă puternică, ne-a bătut categoric în ambele meciuri, dar ăsta e fotbalul.

CSKA pare ieșită din cursă acum, dar a fost un meci greu la Sofia, s-au investit ceva bani față de anii trecuți și va fi un meci greu. Și dacă joci un meci de Cupă în Liga a doua este un meci greu”, a explicat mijlocașul într-o intervenție la Digi Sport.

Reclamă

Alex Chipciu despre Maradona :”Mi se pare trist că doar când moare vorbim despre el”

Întrebat despre decesul lui Diego Maradona, Chipciu l-a lăudat pe legendarul fotbalist, dar a declarat că i se pare trist că vorbim de mari personalități doar atunci când mor.

”Ce mi se pare trist este că atunci când moare un om facem nebunie, iar acum o săptămână nimeni nu spunea nimic de el. 

Maradona a fost un jucător care a influențat fotbalul, probabil cel mai bun din toate timpurile, nu l-am prins jucând, dar îmi spunea tata. Asta este viața, Dumnezeu să-l ierte și mergem înainte”, a încheiat Chipciu.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și