Închide meniul

Patronul de la Parma, anunţ despre viitorul echipei. Ce obiective au Dennis Man şi Valentin Mihăilă în noul sezon

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2022, 14:31

Patronul de la Parma, anunţ despre viitorul echipei. Ce obiective au Dennis Man şi Valentin Mihăilă în noul sezon

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

Kyle Klause, patronul echipei Parma, la care evoluează românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă, anunţă că-şi doreşte promovarea în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma s-a clasat pe locul 12 în Serie B, după un sezon dezamăgitor. Dennis Man şi Valentin Mihăilă ţintesc promovarea în noua stagiune, aşa cum anunţă chiar patronul echipei, Kyle Klause.

Ce obiective au Dennis Man şi Valentin Mihăilă, în noul sezon la Parma

Kyle Klause, patronul american de la Parma, anunţă că obiectivul principal al echipei este promovarea în Serie A. Acesta declară că va miza pe tineri, angrenaţi într-o echipă în care există şi jucători cu experienţă.

„Scopul este revenirea în Serie A, promovare cât mai curând posibil. Sunt dispus să iau decizii pe termen scurt pentru a aduce Parma și fanii săi înapoi acolo unde merită. Peste cinci ani o văd pe Parma în Serie A și nu pentru a lupta la retrogradare. Și din nou, într-o perspectivă de cinci ani, intenția este de a produce trei jucători care să poată trece la prima echipă de la Primavera. Evident, trei jucători pe an.

Văd o echipă mai tânără, dar nu formată doar din tineri, ci formată din talente din toată Europa, fără a neglija Italia. Știți că sunt un fan al fotbalului italian, am fost întotdeauna un susținător al echipei naționale, așa că vor fi mulți italieni în echipă, mereu cu scopul de a identifica cele mai bune talente. Sper să avem un nou stadion, un nou centru sportiv, care să ne poată beneficia pentru fotbalul masculin și feminin. Sunt ferm convins că în cinci ani ne vom putea bucura de toate aceste avantaje”, a spus Kyle Krause, conform Parma Live.

Reclamă

Valentin Mihăilă a ajuns la Parma în 2020, după un transfer de la Universitatea Craiova. „Oltenii” au primit în schimbul său suma de 8 milioane de euro. În ianuarie 2022, Mihăilă a fost împrumutat la Atalanta, formaţie care se bate pentru un loc de Champions League în Serie A. După o jumătate de sezon, românul a revenit la Parma, fără să impresioneze în Bergamo.

De cealaltă parte, Dennis Man a venit la Parma în ianuarie 2021. A fost transferat de la FCSB în schimbul sumei de aproximativ 11,7 milioane de euro. Pentru italieni, Man a bifat 41 de partide, şi a marcat 5 goluri.

Dennis Man şi Olimpiu Moruţan, doriţi la AEK Atena

Dennis Man şi Olimpiu Moruţan, doriţi la AEK Atena. Cei doi internaţionali români sunt pe lista uneia din forţele din Grecia.

Reclamă 4 / 0/3

AEK Atena vrea să îşi facă echipă să se bată la titlu cu PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, dar şi cu celelalte forţe din Grecia, Olympiakos şi Panathinaikos.

Presa din Grecia anunţă că cei doi internaţionali român sunt doriţi la pachet de AEK Atena, echipă ce a terminat sezonul trecut pe locul 3. Grecii vor să îi împrumute pe un an, cu opţiune de a-i cumpăra definitiv, scrie gazetta.gr.

Cei doi au mai făcut echipă şi la FCSB, între 2018 şi 2021. Totuşi, şansele ca cei doi să ajungă în Grecia sunt reduse, având în vedere că Man e considerat un jucător important la Parma, iar Moruţan este dorit şi de alte echipe din Turcia, dar şi de Copenhaga.

Recomandări
  • Kyle Klaus, patronul echipei Parma, anunţ despre viitorul formaţiei
  • Dennis Man şi Valentin Mihăilă ţintesc promovarea în Serie A

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și