Închide meniul

Dennis Man şi Olimpiu Moruţan, doriţi la AEK Atena. Anunţul momentului în Grecia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iulie 2022, 10:07

Reclamă
Dennis Man şi Olimpiu Moruţan, doriţi la AEK Atena. Anunţul momentului în Grecia

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei

Dennis Man, în timpul unui meci pentru Parma/ Profimediaimages

Dennis Man şi Olimpiu Moruţan, doriţi la AEK Atena. Cei doi internaţionali români sunt pe lista uneia din  forţele din Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AEK Atena vrea să îşi facă echipă să se bată la titlu cu PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, dar şi cu celelalte forţe din Grecia, Olympiakos şi Panathinaikos.

Dennis Man şi Olimpiu Moruţan, doriţi la AEK Atena

Presa din Grecia anunţă că cei doi internaţionali român sunt doriţi la pachet de AEK Atena, echipă ce a terminat sezonul trecut pe locul 3. Grecii vor să îi împrumute pe un an, cu opţiune de a-i cumpăra definitiv, scrie gazetta.gr.

Cei doi au mai făcut echipă şi la FCSB, între 2018 şi 2021. Totuşi, şansele ca cei doi să ajungă în Grecia sunt reduse, având în vedere că Man e considerat un jucător important la Parma, iar Moruţan este dorit şi de alte echipe din Turcia, dar şi de Copenhaga.

Olimpiu Moruţan, aproape de împrumutul de la Galatasaray la  Sivasspor

Olimpiu Moruţan e aproape de a fi împrumutat de Galatasaray la Sivassporrivală din Turcia. Anunţul a fost făcut chiar de antrenorul echipei, care a dezvăluit că l-a cerut pe mijlocaşul român conducerii.

Reclamă

Fotbalistul de 23 de ani a ajuns la Galatasaray în urmă cu un an, în schimbul a 3.5 milioane de euro. A înscris 3 goluri şi a oferit 5 pase decisive, în toate competiţiile, dar nu i-a convins pe conducătorii clubului.

„L-am cerut pe Moruțan, va fi anunțat în câteva zile ca împrumut la Sivasspor”, a spus Calimbay, potrivit aspor.com.tr.

Ankaragucu, formaţie din prima ligă turcă, a fost şi ea interesată de fotbalistul român, şi dorea să-l transfere sub formă de împrumut. Mutarea a picat însă, iar Moruţan aşteaptă oferte de la alte cluburi.

Reclamă 4 / 0/3

Şi FC Copenhaga îl vrea pe Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan s-ar putea despărţi în această vară de Galatasaray, iar o posibilă destinaţie pentru mijlocaşul român ar putea fi FC Copenhaga, campioana Danemarcei.

FC Copenhaga ţinteşte să obţină semnătura lui Olimpiu Moruţan. Din informaţiile playsport.ro, pentru fotbalistul român, nordicii pregătesc o ofertă în această perioadă de mercato.

Totodată, FC Copenhaga l-a mai ofertat pe mijlocaş înainte de transferul său la Galatasaray. Nordicii era dispuşi să ofere 3 milioane de euro, însă Gigi Becali a refuzat, acceptând oferta primită de la Galatasaray.

În această perioadă de mercato, s-a tot zvonit că Olimpiu Moruţan se va despărţi de Galatasaray.

Şi Dennis Man are oferte din Turcia

Cotat la 6.5 milioane de euro, Dennis Man este printre cei mai bine cotați jucători din Serie B. Internaționalul român a ratat promovarea cu Parma și poate ajunge în scurt timp într-un alt campionat.

A fost o ofertă din Turcia pentru Dennis Man. E jucătorul Parmei, are contract cu Parma, are același salariu ca în prima divizie. Parma a mai făcut schimbări la nivel de conducere, a venit antrenor nou, cel care a promovat-o pe Cremonese.

A promovat și nu s-a dus în Serie A, a semnat cu Parma, pentru că e un club care nu are probleme financiare, americanul plătește la timp”, a declarat Victor Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și