Închide meniul
VIDEO

Metz, echipa lui Ladislau Boloni, eliminată dramatic din Cupa Franţei la loviturile de departajare, live în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 ianuarie 2024, 23:45 / Actualizat: 6 ianuarie 2024, 22:54

Reclamă
Metz, echipa lui Ladislau Boloni, eliminată dramatic din Cupa Franţei la loviturile de departajare, live în AntenaPLAY

Sadibou Sane, gol superb pentru Metz / AntenaPLAY

Metz, echipa lui Ladislau Boloni, eliminată dramatic din Cupa Franţei la loviturile de departajare, live în AntenaPLAY. Pau – Nantes şi Metz – Clermont au fost live video  în AntenaPLAY. A fost spectacol total în Cupa Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci transmis în AntenaPLAY a fost duelul dintre PAU şi fosta echipă a lui Viorel Moldovan, Nantes. „Canarii” s-au impus cu 4-1. Partida dintre Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni, şi Clermont a avut parte de un final dramatic. Echipa calificată s-a decis în urma executării loviturilor de departajare.

VEZI LIVE VIDEO AICI ÎN ANTENAPLAY MECIURILE DIN CUPA FRANŢEI

Metz, echipa lui Ladislau Boloni, eliminată dramatic din Cupa Franţei. VIDEO Metz – Clermont 1-1 (1-3 d.l.d)

Update: Metz, echipa lui Ladislau Boloni, a afost eliminată dramatic din Cupa Franţei. Clermont s-a impus cu 3-1 după executarea loviturilor de departajare.

Min. 90+3: Final de meci! Echipa calificată se va decide în urma loviturilor de departajare!

Reclamă

Min. 48: Metz – Clermont 1-1! Allevinah a profitat de o gafă a unui jucător advers și a trimis mingea sub transversală.

Min. 22: Metz – Clermont 1-0! GOL superb! La 19 ani, Sadibou Sane a înscris un super-gol. A trimis mingea în vinclu, cu un șut de senzație. Puștiul gazdelor a marcat primul său gol la profesioniști!

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

LIVE VIDEO Pau – Nantes 1-4. Show total în AntenaPLAY

Min. 90: Pau – Nantes 1-4. Final de meci!

Min. 88: Pau – Nantes 1-4. Bamba a mărit proporțiile scorului și a adus liniștea pentru echipa lui.

Min. 83: Pau – Nantes 1-3. Kadevere a reuşit dubla.

Min. 80: Pau – Nantes 1-2. Kadewere şi-a adus echipa în avantaj.

Min. 48: Pau – Nantes 1-1. Mollet a egalat după o fază rapidă de atac, cu un şut din prima la colţul scurt.

Min. 15: GOOOL Pau! Sylla a deschis scorul!

Min. 1: A început partida.

Reclamă

Pau – Nantes (19:00) şi Metz – Clermont (21:45) sunt LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Seara din Cupa Franţei se încheie cu meciul dintre Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni, şi Clermont. În campionat, cele două formaţii se află în subsolul clasamentului. Echipa lui Boloni se află pe locul 16, în timp ce Clermont este lanterna roşie din Ligue 1.

Kylian Mbappe joacă în Cupa Franţei, în AntenaPLAY

PSG va debuta în ediţia 2023-2024 a Cupei Franţei, duminică, 7 ianuarie, de la ora 21:45, contra lui Revel, echipă din liga a cincea franceză. În aceeaşi fază a competiţiei, va evolua şi Metz, echipa lui Ladislau Boloni, vineri, de la 21:45, pe teren propriu, cu Clermont.

Entente – Bordeaux e partida în care Alexi Pitu poate produce spectacol în tricoul oaspeţilor. Duelul se va juca sâmbătă, de la ora 19:00, exclusiv în AntenaPLAY. Cel mai încins duel al acestei faze va fi cel dintre Lens şi Monaco (duminică, 15:30).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14
mai
0:00
VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6
23:38 „Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!” 23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi Vezi toate știrile
Citește și