Închide meniul

Paul Pogba, comparaţie inedită între Mourinho şi Solsjkaer: "El nu este împotriva jucătorilor! Nu îi dă la o parte ca şi cum nu ar mai exista"

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 15:17

Paul Pogba, comparaţie inedită între Mourinho şi Solsjkaer: "El nu este împotriva jucătorilor! Nu îi dă la o parte ca şi cum nu ar mai exista"

profimediaimages

Jose Mourinho, comparat de Paul Pogba cu Ole Gunnar Solskjaer

  • Jose Mourinho, atacat de Paul Pogba
  • Portughezul a antrenat la United între 2016 şi 2018

“Relaţia pe care o avem acum cu Ole este diferită, el nu este împotriva jucătorilor. Şi nu îi dă la o parte ca şi cum nu ar mai exista. Aceasta este diferenţa dintre Mourinho şi Ole.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cândva am avut o relaţie foarte bună cu Mourinho, a văzut asta toată lumea, iar ziua următoare nu ştiu ce s-a întâmplat.

Aceasta este cea mai ciudată situaţie în relaţia mea cu Mourinho şi nu vă pot explica, pentru că nu ştiu”, a afirmat Pogba, citat de news.ro.

Reclamă

Paul Pogba, relaţie tensionată cu Jose Mourinho

Paul Pogba joacă la Manchester United din august 2016. El a fost transferat la câteva luni după venirea lui Jose Mourinho la conducerea echipei.

În sezonul 2016/2017, Manchester United a câştigat Cupa Ligii şi Liga Europa, dar relaţia lui Mourinho cu unii jucători s-a deteriorat după al doilea sezon, în care nu s-au obţinut trofee, şi după un start slab de sezon 2018/2019.

Reclamă

Tehnicianul a avut un conflict cu Pogba după ce jucătorului i-a fost retrasă calitatea de vicecăpitan al echipei, în septembrie 2018. Trei luni mai târziu, Jose Mourinho a fost demis şi conducerea echipei din Manchester a fost preluată de Ole Gunnar Solskjaer.

Jose Mourinho: "Toată lumea crede că poate vorbi despre fotbal"

Jose Mourinho nu are parte de un mandat liniştit nici la Tottenham. El a fost aspru criticat după ce Tottenham a fost eliminată din Europa League de Dinamo Zagreb, deşi câştigase meciul tur, de la Londra, cu 2-0.

Portughezul le-a transmis acestora un mesaj scurt, în care le-a spus că nu ştiu despre ce vorbesc.

Reclamă 4 / 0/3

"Nu cred că cineva merge să discute despre rachete cu oamenii de la NASA, dar toată lumea crede că poate vorbi despre fotbal cu unul dintre cei mai importanți antrenori din istorie. Asta e frumusețea fotbalului, m-am obișnuit", a declarat Mourinho, la finalul lunii trecute.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune
Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: "Inima mea este frântă"
Serie A • 29 feb., 17:39
„Vreau să fie clar” Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: „Inima mea este frântă”
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 29 feb., 16:39
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 29 februarie 2024