Închide meniul

Paul Pogba, revenire de senzaţie la Juventus! Vineri e ziua decisivă pentru transfer

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2022, 14:08

Paul Pogba, revenire de senzaţie la Juventus! Vineri e ziua decisivă pentru transfer

Paul Pogba este a;teptat la Juventus

Paul Pogba, în tricoul lui Juventus/ Profimedia

Paul Pogba este pe cale să semneze cu Juventus. Mijlocaşul francez este aproape de o revenire la Torino, după şase ani petrecuţi pe Old Trafford. Vineri este aşteptată decizia finală, după o întâlnire între agentul jucătorului şi oficialii torinezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Pogba s-a despărţit de Manchester United, în această vară. Francezul de 29 de ani a evoluat de Old Trafford timp de şase sezoane, în 2016 fiind transferat pe o sumă record, de 105 milioane de euro.

Paul Pogba, aşteptat să semneze cu Juventus

Paul Pogba este foarte aproape de a semna cu Juventus. Agentul campionului mondial este aşeptat la Torino în decursul zilei de vineri, pentru a stabili ultimele detalii legate de contractul mijlocaşului.

Pentru Paul Pogba, Juventus a fost echipa la care şi-a dorit să ajungă în această perioadă de transferuri, şi este aşteptat să efectueze vizita medicală, la începutul lunii iulie, anunţă jurnalistul italian Fabrizio Romano. Totodată, Romano anunţă că mai sunt de pus la punct ultimele detalii, pentru ca transferul lui Pogba să se materializeze.

Reclamă

Paul Pogba a petrecut pe Allianz Stadium patru sezoane, între 2012 şi 2016. În această perioadă, francezul a evoluat în 177 partide, a marcat 34 de goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 40. În tricoul bianconerilor, Pogba a câştigat Scudetto în fiecare sezon.

Pe Manchester United, Pogba o părăseşte după 6 ani. Pe Old Trafford, francezul a triumfat în Europa League, în 2017, şi a câştigat două Cupe ale Angliei. În ultimul sezon, Pogba a marcat un singur gol pentru „diavoli”, în 27 de meciuri jucate, în toate competiţiile.

Cristiano Ronaldo, aproape de o nouă despărţire de Manchester United

Cristiano Ronaldo, ajuns la 37 de ani, o poate părăsi pe Manchester United, în această pauză competiţională. Portughezul nu face parte din planurile noului manager al „diavolilor”, Erik ten Hag. Sporting Lisabona, clubul la care s-a lansat Ronaldo, este cea mai probabilă destinaţie a fotbalistului.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Bayern este interesată şi ea de serviciile celui care a câştigat de 5 ori Balonul de Aur. Bavarezii se pot despărţi în această vară de golgheterul Robert Lewandowski, care este tot mai aproape de Barcelona, iar Ronaldo ar fi înlocuitorul perfect pentru polonez.

Ultima variantă pentru Cristiano Ronaldo ar fi Roma. Jose Mourinho l-ar putea antrena din nou pe portughez, după ce au lucrat împreună şi la Real Madrid. Clubul din capitala Italiei speră să se poată folosi de influenţa antrenorului său pentru a obţine semnătura lui Cristiano Ronaldo, titrează espn.com. Cu toate acestea, este puţin probabil ca portughezul să ajungă din nou în Serie A, salariul său fiind mult prea mare.

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United în vara anului trecut, după ce s-a despărţit de Juventus. Atacantul, ajuns la 37 de ani, a mai evoluat în tricoul „diavolilor” în perioada 2003-2009, până la transferul la Real Madrid.

Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun jucător de la Manchester United, în ciuda sezonului dezamăgitor avut de „diavoli”. Acesta a marcat 24 de goluri, în 39 de partide, în toate competiţiile.

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și