Închide meniul

Cristiano Ronaldo, aproape de o nouă despărţire de Manchester United. Cele trei cluburi la care poate ajunge starul portughez. Jose Mourinho stă la „pândă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2022, 9:54

Cristiano Ronaldo, aproape de o nouă despărţire de Manchester United. Cele trei cluburi la care poate ajunge starul portughez. Jose Mourinho stă la „pândă

Cristiano Ronaldo, aproape de o despărţire de Manchester United

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Manchester United/ Profimedia

Cristiano Ronaldo este aproape de o despărţire de Manchester United, după doar un sezon petrecut pe Old Trafford, de la revenirea în Anglia. Sporting, Bayern şi Roma sunt echipele interesate de starul portughez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, ajuns la 37 de ani, o poate părăsi pe Manchester United, în această pauză competiţională. Portughezul nu face parte din planurile noului manager al „diavolilor”, Erik ten Hag. Sporting Lisabona, clubul la care s-a lansat Ronaldo, este cea mai probabilă destinaţie a fotbalistului.

Cristiano Ronaldo, aproape de o despărţire de Manchester United

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United în vara anului trecut, după ce s-a despărţit de Juventus. Atacantul, ajuns la 37 de ani, a mai evoluat în tricoul „diavolilor” în perioada 2003-2009, până la transferul la Real Madrid.

Sporting Lisabona, echipa la care Ronaldo s-a lansat în fotbalul mare, este cea mai interesată de serviciile portughezului. Sporting este vicecampioana Portugaliei, şi astfel este calificată direct în grupele Champions League.

Pe de altă parte, Bayern este interesată şi ea de serviciile celui care a câştigat de 5 ori Balonul de Aur. Bavarezii se pot despărţi în această vară de golgheterul Robert Lewandowski, care este tot mai aproape de Barcelona, iar Ronaldo ar fi înlocuitorul perfect pentru polonez.

Reclamă

Ultima variantă pentru Cristiano Ronaldo ar fi Roma. Jose Mourinho l-ar putea antrena din nou pe portughez, după ce au lucrat împreună şi la Real Madrid. Clubul din capitala Italiei speră să se poată folosi de influenţa antrenorului său pentru a obţine semnătura lui Cristiano Ronaldo, titrează espn.com. Cu toate acestea, este puţin probabil ca portughezul să ajungă din nou în Serie A, salariul său fiind mult prea mare.

Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun jucător de la Manchester United, în ciuda sezonului dezamăgitor avut de „diavoli”. Acesta a marcat 24 de goluri, în 39 de partide, în toate competiţiile.

Cristiano Ronaldo, anunț despre viitorul la Manchester United

Ronaldo susține că nu urmărește să stabilească noi recorduri, dar recordurile îl urmăresc pe el. Presa din Anglia a interpretat vorbele lusitanului ca pe o garanție că va juca pe Old Trafford și în sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

„Recordurile vin natural. Nu urmăresc recorduri, dar recordurile mă urmăresc pe mine, așa că e bine. Este motivația mea să continui să muncesc din greu, să iubesc pasiunea pentru joc și. Desigur, Manchester United și colegii mei mă ajută pe tot acest parcurs, așa că trebuie să apreciez toți oamenii care îl ajută pe Cristiano.

Ce vreau să le transmit fanilor e că sunt uimitori Chiar și atunci când am pierdut, ei ne-au susținut mereu, sunt mereu alături de noi. Suporterii sunt mereu în inima mea și oamenii ar trebui să-i respecte pentru că sunt mereu de partea noastră.

De exemplu, primul joc, desigur, nu l-am simțit doar în joc, ci cu o zi înainte în hotel. Eram puțin nervos înainte, ceea ce este normal, dar lucrurile merg bine. Încep jocul, marchez două goluri și a fost foarte, foarte frumos”, a spus Cristiano Ronaldo, pentru site-ul oficial al lui Manchester United.

Erik ten Hag, buget de 100 de milioane de lire sterline

Antrenorul batav a început să își facă lista de transferuri, iar țintele lui Manchester United pentru perioada de mercato sunt impresionante. Cu toate acestea, ten Hag se confruntă cu o mare problemă, anunță cei de la The Sun.

Conducătorii celor de la United îi vor pune la dispoziție antrenorului un buget de doar 100 de milioane de lire sterline. Suma este una mică dacă ar fi să ținem cont de fotbaliștii ceruți de Erik ten Hag la United.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, aproape de o despărţire de Manchester United
  • Sporting, Bayern şi Roma sunt interesate de serviciile lusitanului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:55 Real Madrid – FC Barcelona 0-0. Catalanii joacă ultima şansă la titlu, în „El Clasico”. Spectacol total pe Santiago Bernabeu 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” 20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu 19:56 VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Toyota le-a învins pe Porsche şi Ferrari Vezi toate știrile
Citește și