Închide meniul

Pep Guardiola se bucură de viața la Manchester City: ”Cred că mă voi retrage mai târziu”. Ce planuri are antrenorul ”cetățenilor”

Gal Dorin Publicat: 3 ianuarie 2021, 15:39

Pep Guardiola se bucură de viața la Manchester City: ”Cred că mă voi retrage mai târziu”. Ce planuri are antrenorul ”cetățenilor”

profimediaimages

Pep Guardiola este fericit la Manchester City

  • Pep Guardiola este fericit la Manchester City
  • Ce decizie a luat antrenorul spaniol

Guardiola (49 de ani), precizase acum ceva vreme că și-ar dori să urmărească și alte interese personale atunci când va simți că a petrecut destul timp în fotbal. Totuși, antrenorul ”cetățenilor” pare că se simte foarte bine pe banca tehnică a acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Înainte, am crezut că mă voi retrage devreme. Acum cred că mă voi retrage când voi fi mai în vârstă. Deci, nu știu”, a declarat Pep Guardiola conform englezilor de la BBC.

Pep Guardiola a semnat o nouă înțelegere cu Manchester City în noiembrie

Antrenorul spaniol a semnat un nou contract pe doi ani în luna noiembrie și a câștigat 6 trofee majore în cei 5 ani de când se află la City. Înainte de a ajunge în Manchester, Guardiola a petrecut patru ani ca manager al Barcelonei și trei ca manager al lui Bayern.

Reclamă

Cei cinci ani petrecuți în Anglia reprezintă cea mai mare perioadă de timp pe care a oferit-o unei echipe în cariera sa de antrenor.

Pep Guardiola nu vrea să vorbească despre lupta la titlu

În ciuda faptului că Manchester City intră în meciul împotriva lui Chelsea cu o serie de șase meciuri fără înfrângere, Guardiola este ezitant să vorbească despre un nou titlu.

Reclamă

”Dacă te gândești despre ce se poate întâmpla în ianuarie, februarie, putem să pierdem jocuri și orice se poate întâmpla.

În Premier League, orice joc este greu și e mai bine să fii calm. Premier League-ul adevărat, oamenii cu care am vorbit înainte să ajung aici, mi-au spus că oricine poate pierde cu oricine. Nu am văzut asta până acum.

(…) O echipă poate să piardă sau să câștige șapte meciuri și după să facă egal și după să piardă. Rezultatele sunt greu de prezis”, a explicat Pep Guardiola.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13
apr.
0:06
VIDEOGil Vicente – Sporting 0-4 a fost în AntenaPLAY. Liderul din Liga Portugal își continuă forma excelentă
23:56 Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii 23:50 VIDEOPlymouth – Leicester 1-0, în AntenaPLAY! Eşec incredibil suferit de liderul din Championship. Se „aprinde” lupta pentru promovare 23:30 Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo: „Eu asta pot să fac!”. Anunţ despre viitorul său 23:07 „Mihai Popescu şi Louis Munteanu la FCSB?” Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali 22:44 Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!” 22:37 FCSB, ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu! Cum poate deveni campioană matematic, etapa viitoare, împotriva Rapidului 22:30 Universitatea Craiova – Farul 1-2! Cojocaru i-a adus 3 puncte lui Gică Hagi! Campioana, în lupta pentru cupele europene 21:41 Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi! A marcat de 2 ori într-o repriză în meciul cu Universitatea Craiova 21:10 Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat că Florinel Coman pleacă în Qatar: „De ce nu vă puneți întrebarea asta?” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat
Liga Campionilor • 10 apr., 8:34
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”
Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Liga Campionilor • 10 apr., 8:28
„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid - Manchester City 3-3
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare
Pep Guardiola, explozie de bucurie după golurile magnifice marcate de Foden şi Gvardiol! Nebunie totală pe Santiago Bernabeu
Liga Campionilor • 10 apr., 0:18
Pep Guardiola, explozie de bucurie după golurile magnifice marcate de Foden şi Gvardiol! Nebunie totală pe Santiago Bernabeu