Închide meniul

Întrebat dacă îi prelungeşte contractul lui Elias Charalambous, Gigi Becali a dat un răspuns fabulos!

Bogdan Stănescu Publicat: 24 ianuarie 2024, 8:15

Reclamă
Întrebat dacă îi prelungeşte contractul lui Elias Charalambous, Gigi Becali a dat un răspuns fabulos!

Întrebat dacă îi prelungeşte contractul lui Elias Charalambous, Gigi Becali a dat un răspuns fabulos!

Gigi Becali / Hepta

Întrebat dacă îi prelungeşte contractul lui Elias Charalambous, Gigi Becali a avut o reacţie care a stârnit hohote de râs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali crede că Elias Charalambous ar putea merge în ţările arabe, ca şi alţi foşti antrenori ai FCSB-ului. Echipa patronată de Gigi Becali a ajuns la 11 puncte în faţa locului 2, CFR Cluj.

Întrebat dacă îi prelungeşte contractul lui Elias Charalambous, Gigi Becali a dat un răspuns fabulos!

”(n.r. Îi prelungiți contractul lui Charalambous) Sigur că da! Auzi, ce întrebare, nu se pune problema! Când omul e campion, i-l prelungești (n.r.- contractul). Numai să vedem dacă îl lasă arabii, ce crezi? Imediat, acum, vor veni oferte!

Păi, acum, eu te întreb pe tine (n.r.- reporterul care i-a adresat întrebarea). Ai bani mulți, faci o echipă. Ai doi antrenori, unul care face numai ce vrea el și unul care face ce vrea el și ce vrei tu. Pe care îl alegi?

Păi, stai puțin, unul face numai ce vrea el. Unul are valoare, dar face și ce vrei tu. Pe care îl iei, pe cel care face numai una sau pe cel care face două? E la mintea cocoșului! Păi, nu?”, a spus Gigi Becali la Palat.

Reclamă

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Darius Olaru: „La mine orice jucător e de vânzare”

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Darius Olaru. Mijlocaşul FCSB-ului tocmai a fost autorul unui hattrick în partida cu UTA Arad. Olaru a marcat în minutele 20, 22 şi 66 (penalty).

Gigi Becali a dezvăluit astăzi că Olaru costă 8 milioane de euro. El a precizat că încă nu a primit vreo ofertă pentru jucătorul cotat de transfermarkt.com la 6.5 milioane de euro.

Prețul e ăla (n.r.- 8 milioane de euro), dar nu vreau să vorbesc de preț acum pentru că nu am oferte. O să cer când o să vină oferta”, a spus ieri, la Palat, Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

8 milioane Olaru, la ora asta. Ilie Dumitrescu a spus ceva extraordinar, dă goluri, face, drege. Aleargă foarte mult, dar trebuie să fie mai agresiv.

(n.r: Face) ambele faze total, el va creşte. Când o fi, vedem, la mine orice jucător e de vânzare”, declara, anterior, Gigi Becali  la fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat un nou titular la FCSB: „O să joace pentru că e ‘rachetă cosmică’! O să facem o şmecherie”

Gigi Becali a anunţat un nou titular la FCSB. Este vorba de Nana Antwi, fundaşul pe care l-a adus de la FC Urartu. Chiar dacă nu a jucat niciun minut pentru FCSB, Nana Antwi l-a cucerit pe Becali.

Gigi Becali nu concepe ca echipa să înceapă fără Nana Antwi. Patronul de la FCSB spune că fundaşul dreapta este o adevărată „rachetă cosmică”. Dacă linia de atac a fost deja stabilită, FCSB are nevoie ca Pantea, rivalul lui Nana Antwi pe post, să joace pentru a respecta regula U21.

Nana o să joace pentru că e „rachetă cosmică!” O să vedem cum va fi. O să facem ceva, o şmecherie ceva”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul din Pipera la FCSB!

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar veni vreodată la FCSB să lucreze în condiţiile de acum de la „roş-albaştri”.

Adrian Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj şi urmează să semneze cu formaţia patronată de Neluţu Varga, după ce milionarul din Gruia va rezolva situaţia cu Andrea Mandorlini.

Reclamă

Mutu nu poate să lucreze (n.r.: la FCSB), că Mutu nici nu poate să vină. Vine vreodată Mutu la mine? Ce să caute Mutu la mine? N-are ce căuta. El e antrenor valoros, dar nu… El știe, de ce crezi că a zis asta? Știe că nu-l iau! Vulpea când nu ajunge la struguri zice că-s acri”, a spus astăzi Gigi Becali la Palat.

Adrian Mutu a declarat, recent, că nu ar putea să meargă la FCSB în condiţiile în care se lucrează acum la clubul patronat de Gigi Becali.

Mutu a precizat că nu trecutul dinamovist l-ar face să nu semneze vreodată cu FCSB, ci faptul că s-ar simţi inutil pe banca echipei patronate de Gigi Becali. „Briliantul” îi preia pe ardeleni de pe locul 2 în Liga 1. CFR e la egalitate de puncte cu Rapid şi cu 11 puncte în spatele FCSB-ului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și