Închide meniul
EXCLUSIV

Povești de senzație de la Sportul! De la paltoane, la combine muzicale! Cum erau premiați jucătorii: ”Le-am prins pe toate!” Ioan Andone le-a stricat planurile ”veteranilor”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 21 iulie 2022, 13:56

Povești de senzație de la Sportul! De la paltoane, la combine muzicale! Cum erau premiați jucătorii: ”Le-am prins pe toate!” Ioan Andone le-a stricat planurile ”veteranilor”

Povești de senzație de la Sportul! Octavian Chihaia, la AS.ro LIVE

Antena Sport

Povești de senzație de la Sportul! De la paltoane, la combine muzicale! Așa erau plătiți jucătorii de la Sportul Studențesc de către Vasile Șiman. Crescut în Regie, de la vârsta de cinci ani, Octavian Chihaia a prins toate ”primele” pe care le oferea finanțatorul de atunci al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la celebrele paltoane, la ”bătaia” pe combinele muzicale, sunt doar câteva dintre episoadele pe care și le-a amintit Octavian Chihaia. ”Titularii primeau cu șapte cd-uri, în timp ce rezervele lua cu trei cd-uri”, și-a amintit fostul atacant al studenților. Acesta a povestit cum toți fotbaliștii se jucau râma, după ce au primit telefoane 3310.

Eu le-am prins pe toate, un parfum, telefoane 3310, paltoane și combinele muzicale. Aveam Nokia 3310, jucai râma pe el. Aveam deplasări de 10 ore, se mai strica autocarul. Stăteai ore în șir, te dădeai jos și jucai râma, dacă aveai baterie. Noroc că ținea mult”, s-a amuzat Chihaia.

Povești de senzație de la Sportul! De la paltoane, la combine muzicale

Fiul lui Romică Chihaia și-a amintit episodul în care jucătorii au fost nevoiți să împartă combinele muzicale. ”Veteranii” vestiarului și le-au ales pe cele cu șapte cd-uri, până a venit Ioan Andone și a făcut ordine. Titularii au luat combinele ”mai șmechere”, în timp ce rezervele au primit combinele cu doar trei cd-uri.

Combina muzicală era în funcție de câte minute jucai. Ăla care era titular, primea cu șapte cd-uri, cel care era rezervă primea cu trei cd-uri. Târziu am realizat, când au venit combinele, erau cutii mai mari, cutii mai mici.

Reclamă

Noi ne știam de mult, dar dacă era titular și era mai slab de înger, îi dădeai un cot și luai combina mare, până a venit nea Ando. Ce faceți, mă, puneți combinele la loc. A început cu lista. Să vezi înjurături ce ieșeau. Supărarea dura două trei zile, dar după, ne împăcam”, a povestit Octavian Chihaia la AS.ro LIVE.

”Gașca nebună”, sperietoare pentru jucători care veneau la Sportul

Dacian Varga a fost și el invitat la AS.ro LIVE, acum ceva timp, și și-a adus aminte de perioada glorioasă a celor de la Sportul Studențesc. Varga susține că jucători care ulterior și-au făcut un nume în fotbalul românesc, precum Papp, Gardoș sau Budescu, nu au reușit să facă față în acea vreme la echipa din Regie.

Reclamă 4 / 0/3

La Sportul, la noi, au venit fotbaliști buni, dar nu putea să intre nimeni. Au venit jucători mari, dar nu făceau față. A fost Papp, nu avea cum să se adapteze. Într-o săptămână l-am gonit: băi, țăranule, pleacă de aici.

A venit Gardoș, a plecat din cantonament. Sa pus să-și facă și băiatul masaj, după o săptămână de antrenament, l-am văzut pe masa de masaj: bă, ridică-te, mă, de pe masă.

Cum să te pui pe masa de masaj, ai o săptămână și vrei să faci masaj, ieși. A plecat. L-a sunat pe Șiman a zis că el nu poate să stea la noi. Nu-i băga nimeni în seamă. Nu putea nimeni să intre.

Budescu, după o săptămână a fugit. După trei antrenamente nu a mai venit. Semnase, tot… L-a sunat pe Șiman, că nu poate să stea, că nu mai vine, se lasă de fotbal. A fugit”, a povestit și Dacian Varga la AS.ro LIVE, acum ceva timp.

Recomandări
  • Octavian Chihaia a fost invitat la AS.ro LIVE
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa 14:36 LPF a anunţat când se va juca Universitatea Craiova – FCSB! Programul etapei a 8-a din play-off/play-out Vezi toate știrile
Citește și