Închide meniul

„Prea mulţi antrenori pe teren!” Dan Petrescu, reacţie genială înaintea meciului de retragere al „Generaţiei de Aur”

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2024, 16:42

Reclamă
„Prea mulţi antrenori pe teren! Dan Petrescu, reacţie genială înaintea meciului de retragere al „Generaţiei de Aur

Dan Petrescu, reacţie genială înaintea meciului de retragere al "Generaţiei de Aur"

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Dan Petrescu a avut o reacţie genială, înaintea meciului de retragere al „Generaţiei de Aur”. „Bursucul” s-a ţinut de glume la conferinţa de presă şi a declarat că în echipa României vor fi mai mulţi antrenori pe teren, dat fiind faptul că după retragere, mulţi foşti internaţionali români au ales să se facă tehnicieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de retragere al „Generaţiei de Aur” va fi în această seară, de la ora 20:30. Evenimentul care se va desfăşura pe Arena Naţională va fi în format live text, pe AS.ro.

Dan Petrescu, reacţie genială înaintea meciului de retragere al „Generaţiei de Aur”

Dan Petrescu a prefaţat partida şi a declarat că toţi jucătorii români s-au pregătit intens pentru a fi în formă maximă la ora meciului. Antrenorul lui CFR Cluj a mărturisit că adversarii „tricolorilor” sunt mai tineri şi speră ca el şi colegii săi de generaţie să le poată face faţă.

Totodată, Dan Petrescu a fost întrebat şi care a fost cheia succesului „Generaţiei de Aur”. Tehnicianul a transmis că rezultatele uriaşe s-au datorat jucătorilor care evoluau la un nivel extrem de ridicat, în perioada respectivă.

„E clar că nu vom mai fi ce am fost. Lumea știe asta. Dar cei care vin cred că vin pentru ce a însemnat această generație, care a adus rezultate extraordinare. Sper să fie o seară frumoasă.

Reclamă
Reclamă 4

Toți ne-am antrenat și vrem să arătăm cât de cât, dar va fi greu. Mai ales că adversarii sunt mult mai tineri și parcă arată mai bine. Sper să nu fie așa răi cu noi, iar noi să știm să ținem de minge, pentru că aveam calitatea asta. Avem posesie bună.

Erau jucători buni, care jucau la un nivel bun. Toți jucam în campionate mari. Azi joacă în liga a doua din Italia. Am făcut un grup extraordinar, eram uniți. Iar antrenorul, unul extraordinar, a știut să ceară exact ce trebuie. Dar fără jucători de valoare nu ai cum să câștig.

Problema e că sunt prea mulți antrenori pe teren. Să vedem cine mai joacă, că de antrenat antrenăm”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Reclamă

Gică Hagi, mesaj genial după ce tricoul său a fost vândut cu 30.000 de euro

Gică Hagi a avut o reacţie genială după ce tricoul său a fost vândut cu 30.000 de euro. Hagi a spus, mai în glumă, mai în serios, că tricoul său valora mai mult.

La dineul oficial înaintea meciului de retragere al „Generaţiei de Aur”, tricoul lui Gică Hagi a fost vândut cu 30.000 de euro. Acesta a fost cumpărat de unul dintre sponsorii de la Farul.

„Să fiu sincer? În timpurile care sunt, nu (n.r. – râde cu poftă). Se putea și mai bine, cu toate că spun respect domnului Schmidt, care a cumpărat tricoul.

Este o sumă care nu e nici mică, dar e clar că se putea și mai bine. Pentru copii, nu pentru mine, pentru că este clar că banii se duc la copii”, a spus Gică Hagi într-o conferinţă de presă.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și