Închide meniul

Gică Hagi, reacţie genială după ce tricoul său a fost vândut cu 30.000 de euro: „Să fiu sincer?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 mai 2024, 14:22

Reclamă
Gică Hagi, reacţie genială după ce tricoul său a fost vândut cu 30.000 de euro: „Să fiu sincer?!

Gică Hagi, reacţie genială după ce tricoul său a fost vândut cu 30.000 de euro

Hepta

Gică Hagi a avut o reacţie genială după ce tricoul său a fost vândut cu 30.000 de euro. Hagi a spus, mai în glumă, mai în serios, că tricoul său valora mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La dineul oficial înaintea meciului de retragere al „Generaţiei de Aur”, tricoul lui Gică Hagi a fost vândut cu 30.000 de euro. Acesta a fost cumpărat de unul dintre sponsorii de la Farul.

Gică Hagi, reacţie genială după ce tricoul său a fost vândut cu 30.000 de euro

Să fiu sincer? În timpurile care sunt, nu (n.r. – râde cu poftă). Se putea și mai bine, cu toate că spun respect domnului Schmidt, care a cumpărat tricoul.

Este o sumă care nu e nici mică, dar e clar că se putea și mai bine. Pentru copii, nu pentru mine, pentru că este clar că banii se duc la copii”, a spus Gică Hagi într-o conferinţă de presă.

Meciul de retragere al Generaţiei de Aur va începe la 20:30 şi va fi în format live text pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Șucu a cumpărat tricoul lui Jose Mourinho la licitația Generației de Aur

Dan Șucu a cumpărat tricoul lui Jose Mourinho la licitația Generației de Aur! Acționarul majoritar de la Rapid nu s-a uitat la bani și a decis să își facă un „cadou” de excepție.

Pe 24 mai a avut loc prima licitație pentru 26 dintre tricourile cu care legendele vor juca la meciul de retragere al Generației de Aur.

Potrivit informațiilor oferite de sport.ro, Dan Șucu a achiziționat tricoul lui Jose Mourinho pentru suma de 16.000 de euro!

Reclamă

Cel mai scump tricou vândut a fost cel al lui Gică Hagi, care a fost achiziționat pentru incredibila sumă de 30.000 de euro. De asemenea, și tricoul lui Gică Popescu a fost la mare căutare. Chiar Hristo Stoichkov l-a achiziționat, în schimbul sumei de 10.000 de euro.

Nici Gică Hagi nu a plecat „cu mâna goală” de la licitație. „Regele” i-a achiziționat tricoul fostului său coleg, Ilie Dumitrescu, pentru suma de 6.000 de euro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Cum arată echipa României. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

13:15

VIDEODenis Popescu, moment inedit la CE de înot de la Belgrad! A avut nevoie de două curse pentru a ajunge în semifinale

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și